Cans50 Kızlar belki saçma gelebilir ama ciğer yemek istiyoeum fakat 3 aydan önce önerilmiyor diye okudum.12 haftalık olduk annem güzel ciğer yaptı kokuyor yemek istiyorum ama emin olamadım.Dr a da sormak istemiyorum.
Tugbaumit Cans50 ben hamileliğim boyunca yedim hiçte bişey olmadı oğlum doğdu gayet sağlıklı bende şöyle bir örnek vereyim ben hiç et yemiyordum b12 çok aşırı düşük oldu doktorum bana direk sakatat yiyeceksin demişti 😂
Seymamurduk Cans50 geçen gün bende yaptım ve hiçte sevmem yani.canım çekti 10 parça filan kavurma şeklinde öyle yedim. Çok aşırı olmazsa bence problem olmaz.
istanbulluanne Cans50 Dana ciğerini bilmem de ben gecen hafta yarm kilo dana yüreği yedim. Oda sakatat ama evde yapıldığı icin ve iyi piştiği icin bi sakınca görmedim.
Semila Cans50 ben ciğeri çok severim ve çok abartmamak şartıyla yedim . Ablam da 2 çocuğu var ağzına ciğer sürmeyen insan hep onu aşerdi çok şükür bi sorun da olmadı. Kalbini temiz tut az da olsa ye ki içinde kalmasın 🙂🤗
Hgemr Ciğer yüksek oranda A vitamini içerdiği bu da bebeğe zarar verdiği için önerilmiyor diye biliyorum.En iyisi araştırmanız,çok az yenmesinde bir sakınca var mı bilmiyorum.
MbsN Ben tavuk cigeri yedim 3/4 kez zararli oldugunu bilmiyordum bile cok sukur birsey olmadi iyi pisirin 3 4 yudumluk parcadan birsey olmaz diye dusunuyorum yoksa bana olurdu 🤷🏻♀️
BarBeyzazer Bende yedim bi kere arnavut ciğeri yapmıştım çok severim normalde de bi kereliğine mahsus yedim nefsimi körledim ☺️
Cans50 Tedirgin oldum yemedin ben aslında küçücük parçalar 2 3 parça yesem olurdu ama işte ilk 3 ayımda olduğum için yemedim.Ah ahh herşey doğumdan sonraya artk.