Tazeanne0134 bebisveannesiiii benimde sat 20 ağustos ve kızım olacak eğer son anda değişiklik olmazsa 😂
Nisalimon Engec 10 mayıs dedi doktorumuz doğum için zorunlu sezeryan ikinci doğum kızım olacak insallah
bebisveannesiiii Annekuzusu_0 Rabbimin izniyle inşallah hepimiz Hayırlısıyla evlatlarımıza kavuşuruz🌹
Deletedmom154 Annekuzusu_0 canım benimki hiç göstermedi.arkası dönüktü doktor tahmin edemedi.Birdahaki kontrolum 11 ocakta 20 haftalık olucaz inşallah gösterir🙈
kucukmucize12 Tazeanne0134 18 haftaya gireceğim bebişim önden gidiyormuş ama 5 gün 15+3 de öğrendim cinsiyeti
Tazeanne0134 kucukmucize12 yaaa aynı sayılırız bende 18+2 haftalık hamileyim bizede 15+2 de söyledi ama ben detaylı ultrasonu bekliycem çünkü ilk gebeliğimde de detaylıda öğrendik o yüzden 😊😂 senin bebeğin cinsiyeti ne
kucukmucize12 Tazeanne0134 erkek canım benim de doktorum kağıda yazıp verdi cinsel organının da resmini koymuş altına erkek yazmıştı balon falan patlattık diğer randevum 8 inde
Naneliayran bebisveannesiiii önce erkek sonra da kız dendi 17. Haftamızda kızımız olucağını öğrendik🌸🐣