Meryemcan12 @Ebrbre 5nci günü adetimin kanamam olalı bugün 3ncu gündü ara ara oluyo günde bir pet dolmuyor afedersin korkuyorum kanımda düşük biraz
Ebrbre Meryemcan12 canım çok hareket etme uzan sırt üstü yat yüz üstü yatma bol su iç meyve tüket umarım faydalı olur rabbim korusun
Askiletotomsu Meryemcan12 benimde 13 gündür kanamam sürüyor duphaston yazdı Gebelik kesesinin etrafında kanama yok dedi
Askiletotomsu Ebrbre adetimin 5.gunu testle öğrendim . 8.gunde de kan vermeye gittim 539 çıkmıştı Yeni gebeyim kaç haftalık olduğum bile söylenmedi 🤷 Yarın dördüncü betahcg ye baktirisim olacak
Meryemcan12 @Ebrbre amin canım çok sağol sabah bakalım doktor da kötü bişey demezse İçim rahatlayacak uykularım kaçtı
Askiletotomsu Meryemcan12 inşallah Benim yine kanamam var eşimle tartistim ve daha faza kanamam geldi diğer gunlerime göre 🤷 sabah bir Beta HCG ye baktircam anormallik varsa düşük yapıyorumdur 🤷
Askiletotomsu Meryemcan12 üçüncü kaniniza da bir bakilsin Ben sizin kan hesaplaminizi yapayım şimdi bir
Meryemcan12 @Askiletotomsu tamam canım çok teşekkür ederim cevap verdiğin için . 2020 kürtaj oldum 8 haftalıkken kaybettim o yüzden korkuyorum 😔