gamzosgamzos Mizgin09 2.kızıma hamileyim ikisinin belirtileri birbirinden cok farklı yani cinsiyet ile belirtinin alakası yok 😊 Bu arada hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun inşaAllah 😊
Deniiiza Mizgin09 Ben 12mhaftaya kadra inanılmaz mide bulantısı cektim 6kilo verdim bu surecte. Herkes kız olduğunu söyledi ama oğlum olcak. Canim hicbir sey cekmedi..belirtiler bemce dogru bilgi vermiyo herkeste değişiyor cinsiyete gore degil. Saglikla kucağıniza alın insallah
Sinem_20 Mizgin09 Herkeste aynı olur mu bilmiyorum ama kızlarda midem çok bulanmıştı bide karnım basket topu gibi yayıktı şimdi erkek mide bulantısı kusma yaşamadım karnımda sirvi🌸
Mizgin09 gamzosgamzos teşekkür ederim canım Rabbim sağ salim kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🙏
Birkedibirbebek Babydream kızıma tatlı oğluma ekşi aşerdim ☺️ Kaset testte kızımda silik oğlumda ikisi de aynı kırmızılıktaydı bir de fark olarak
Mizgin09 Deniiiza bende iştahsızlık sürekli uyku hali var canım hiç bişey yapmak istemiyor miğde bulantısı yok çok şükür 🙏
Mizgin09 Birkedibirbebek Birkedibirbebek bugün bende test yaptığımda ikisi aynı kırmızılıktaydı ama bilemiyorum tabi rabbim ne nasip ettiyse baş göz üstüne sağlıkla kucağımıza Almayı nasip eylesin 🙏❤️
Babydream Birkedibirbebek bu dediklerinşz cinsiyet belirlemez ki bilimsel birşey yoktur ☺️ Ekşi aşerme yada tatlı aşerme gibi tamamen koca ananelerimizin babannelerimizin söylediği şeyler 🤭
-Arya- Mizgin09 Kızım oldu, midem 3 ay bulandı istifra ettim, uyku hali çok yaptı bende ve ilk çağla aşerdim yani ekşi 😂 Ama belirtilerin cinsiyete pek alakası olduğunu düşünmüyorum
Mizgin09 -Arya- sağlıkla büyüt bebeğini canım bende de iştah yok kusmam yok sürekli uykum var iş yapasım yok yemek yapasım yok 😂😂😂
Birkedibirbebek Mizgin09 sağlıkla gelsin inşallahh tüm bebişlerimiz☺️ Yüzük testi var bir de bende o da doğru çıktı ama herkes farklı şey söylüyor doğru diyen de var yanlış diyen de ☺️
Leylasiva21 Mizgin09 benim ilk hamileligim kızım olacak inşallah et baharat tatli yiyemiyordum herşeyden midem bulanıyor 5 aylık oldum 5 kilo verdim
Birkedibirbebek Babydream zaten farkettiyseniz kıza tatlı erkeğe ekşi aşerdim dedim bilimsel bir kaynaktan olduğunu da söylemedim☺️