[silindi] Neslinurr merhabalar bende ovülasyon testi ile hamile kaldım benim kullandığım marka ar+ı med ovülasyon testi içerisinde 5 adet oluyor. Hiç çalışmadığı veya yanılttığı olmadı ama biraz sabırlı olup düzenli yapın ben hep negatif gördüğümde sinirleniyodum yumurtlamıyo muyum ben yaa diye 😂 ama görünüyo merak etmeyin. :) sadece bazen gec yumurtluyoruz 😇🙄
[silindi] Neslinurr ya bu aslında regl düzeniniz var mı yok mu biraz onunla ilgili eğer normalde düzenli adet görüyorsanız tek paket isinizi görebilir eger biraz düzensizse ve garantiye almak istiyorsanız 5-10 adet arası işinizi görebilir (1 veya 2 pakete tekabül ediyor ) benim düzensizliklerim olduğu için birde biraz garantici bir insan olduğum için biraz erken yapmaya başlamıştım testleri o yüzden gereksiz yere bi 14-15 tane rahat yapmısımdır. 😂
gozdebbc Neslinurr ovülasyon testine gerek yok bence bir işe yaramadı ben denedim normal stres yapma ve 2-3 gün arayla ilişki dene oluruna bırak
Zehra-46 Neslinurr 3 sene boyunca yapmadığım şey kalmadı infertilite kliniğin de bile tedaviye başladım yumartlama takibi çatlatma iğneleri rahim filmi hepsini yaptirdim en son Haziran ayinda histereskopi çektirdim ve yine olmayınca vazgeçtim bırakmıştım Eylül de hamile kalmışım Ekim de günüm gevti ama inanamadim test yaptım pozitif 🙈 çok zor beklemek her ay test yapmak Rabbim herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin şimdi 16 haftlik hamileyim çok şükür
gozdebbc Neslinurr doktora çık tahlillerine baktır hormon değerlerine filan belki bi sıkıntı varsa gebe kalmadan önce çözüm yolu dene bence benimde şuan 7+3 gebeyim ama boş gebelik dendi tiroid hormonum yüksekmiş tahlllerde pıhtılaşma varmış kanımda bu yüzden bu 2. Gebeliğimi de kaybedicem büyük ihtimalle 7 ocakta tekrar bakıcak Dr ultrasonda ☹️
carpediem__ Neslinurr özel muayenehanesi olan doktorlarda bi defa muayene ücreti veriyosun yumurta tahmine karar verirse takip boyunca para alınmıyor canım birde adet se adetin 2.-3.günü gitmen gerek
carpediem__ Adetin 2.günü gidiliyor sonrasında adetin 5.günü klomen veriyo onu tarif ettiği şekilde kullanıyorsun kimisine sabah akşam olarak kullandırılıyo kimisine sabah öğle akşam ..ilaç bitince yumurtanın büyümesine göre çatlatma iğnesi günü belirleniyor
carpediem__ Neslinurr git bence canım çünkü planlı gebelik için adetin 2.veya 3.günü gidiliyor ben hep 2.günü gittim
carpediem__ Hem her gün ovülasyon testi ile uğraşmazsın işi hızlandırmış garantilemiş olursun doktor kontrolünde planlı şekilde hareket edince
carpediem__ Doktor kendi öneriyor canm . yumurtan belirli boyuta ulaştığı an çatlamasını hızlandırmak için veriyo
carpediem__ carpediem__ zaten iğneyi vurunduktan sonra 3gün olabildiği kadar birliktelik öneriliyo sonraki günler de istediğin şekilde dvam ediyosun 10-12gün sonrasında kan da çıkıyor hamilelik
carpediem__ Yok canım instegram kullanmıyorum maalesef bende burdan özelden mesaj atma var mı ona bakıyordum yardımcı olabilir miyim diye