VVV41 Carpediem41 merhaba 😃 yok canım daha küçüğüz kontrole gidiyorum inşallah o günü de görürüz hayırlısıyla hatta birazdan doktorumuzun yanına gidicez bakalım 😊
Marvel Ben Medical Park’ta olan Emin Hakverdi’yi şiddetle tavsiye ederim. Hastaya ya da gebeye gerçekten çok özen gösteriyor. Detaylı tüm bilgili hastasıyla paylaşıyor. Çok ilgili👍🏽
nesli2018 Marvel benim doktoruma giden birine denk geldim sonunda ☺️Memnun musunuz, doğum ne zaman kaçıncı haftanız :)
Cicianne RfBasturk başiskele yeniköy De Kocaeli Hastanesi Hilal Bayram 2.çocuğum benim yine ona gidiyorum 3.olsa yine giderim çok memnunum tavsiye ederim
Marvel nesli2018 çok memnunum gerçekten ilgili bir doktor. Aralık sonu gibi gözüküyor benim. Sizin ne zaman?
nesli2018 Marvel bizim de nisan ortası gibi görünüyor daha çok küçüğüz :) allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🏼 Doğum için ne düşünüyorsunuz?
M3lt3m EsraKaraku ben ayfer hakıma randevu aldım ama mıayenede başka doktor vardı siZede öyle denk geldimi
Marvel nesli2018 tadını çıkarın hamileliğin :) valla bebek açısından endişeye düşürecek bir şey olmazsa normal düşünüyorum kesinlikle sağlıklı olduğu için fakat sezaryen olursa da sorun değil bebeğim sağlıklı olsun bana yeter :) ya siz?
nesli2018 Marvel çok teşekkür ederim ☺️🙏🏼 Bakalım süreç ne gösterirse bize o yoldan gideceğiz sanırım :) ilk bebeğimi kaybettim ben maalesef bu ikinci gebeliğim. Tek dileğim onun sağlıklı olması :)
Minnakelifim03 RfBasturk merhaba kadın doktor ddgilde erkek doktor var önerebilecegim cok iyi ilgilebiyor ismi temel tan