Ozlem21e İkizlerim 15 aylık ve ben geçen gün hamile olduğumu ogrendim🤭 üzülmedim ama ikizlerim daha çok küçükler bı korku var içimde yapabilecek miyim diye🤔
Mervesefa25 Ozlem21e Benim bebeğim 9 aylık ve 11 haftalık hamileyim ve hamileliklerim çok zor geçiyor nasıl oldu bende anlamadım
ArenAsilmomm Ozlem21e endişelerin çok normal ama rabbim onu size layık görüp nasip etmiş, kolaylığını da verir inşallah 🤲 🥰
Ozlem21e Der tabi canım kesinlikle sağlıkla gelsin de gerisi hallolur 😊 sadece ilk hamileliğim çok zor gecmisti yine öyle olursa ilgilenemez miyim diye çok düşünüyorum.
Ayyysss Maşallah canım hayırlı olsun olumsuz düşünme Allah büyüktür. Yardım edecek aile büyüğün varsa daha iyi olur tabii anne falan gelirse 🙂 Bu arada ikizler için yardım almış mıydın yeni doğduklarında ?
Ozlem21e Ayyysss Kayivanvalidem vardı yanımda, yine o olur, annem uzakta farklı şehirdeyiz. Sadece tek düşüncem şuan ilgiliye en ihtiyaç duydukları zaman ihmal eder miyim die korkuyorum.
Der Ozlem21e benim ilki 34 hafta doğdu 22gün küvezde kaldı 1 hafta solunum cihazında kaldı doğana kadar kustum 12 kilo verdim kan sulandırıcı kullandım şuan cine başladım daha sayayım mı her gebelik farklı diolar inşallah bunlarda sakin geçiririz
Ayyysss Ozlem21e Böyle düşünüp stres yapma bence inşallah ihmal etmeden birlikte büyütürsün elinden geldiği kadar Allah verdiyse vardır bir güzellik canım 🥰 kayınvaliden ne kadar yanında kaldı bebekler için