Kvsr96 Twinsss 2440 kg 47 cm ve 2400 44 cm doğdular doktorun minyon buldu ama mübyon olsuğu için bu haftayı görebildik dedi kendimi hep küvöze hazırlamıştım hâlâ şaşkınım şükürler olsun Rabbime
merakliblog Kvsr96 amin Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebelerini😍 nasıl oldu kontrole mi gitmiştin?
Kvsr96 merakliblog ciğer geliştirici iğne yapacaktı kontrol altında yapalım bir gece kal hastanede dedi rahatsızdım Astımımdan dolayı sıkıla sıkıla gittim hastaneye ne yapacağım doğumdan 2 gün önce diyerek ama varmış bir hayır
Twinsss Kvsr96 çok sevindim canım gözün aydın, kiloları da yerinde maaşallah. Küveze girmemeleri de çok iyi olmuş. Darısı zamanı gelince bizlerin başına inşallah 🌸🥰
Kvsr96 Twinsss Rabbim herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah çok zorlu bir süreçti çoğul gebelik ama herşeye değer gördüğünüz anda hepsi geçiyor Rabbimin mucizesi 🙏🏻❤️❤️
Twinsss Kvsr96 çok haklısın, bize sizler gibi güzel doğumlar nasip etsin inşallah🙏 direk yanımıza gelsin bebişlerimiz🌸
kahvebadem Kvsr96 o istek geldiyse bence açılmanızda olmuştur illaki☺️ Kaçlarda çıkıyodu sancınız acaba hatırlıyo musunuz