SibelC Mysfelf Canım gözün aydın rabbim bundan sonra da kolaylıklar nasip etsin sana hayırlı bir evlat olsun inşallah❤
Mysfelf Kızlar kolay olmadı suni sancıyla doğum yaptım ama kollarıma alınca hiçbir acı kalmadı. İnşallah benden çok daha kolay doğumlarınız olsun🙂)) ikimizde iyiyiz şimdi yanımda uyuyo çok şükür
Nrnsmt Mysfelf gözün aydın canım 😍😍 darısı bize olsun hayırlısıyla inşallah 🤗🤗 çok mu zor oldu 😔 Ben çok korkuyorum da 38 haftalığım bende her an herşey olabilir 😏😔
Rabia69 Mysfelf .MAŞALLAH cnm çok şükür gebelik sıkıntın bitti. ALLAH analı babalı büyütsün hayırlı olsun INŞALLAH 😍😊
Duyduy Ayy maşallah 🙏🏼 Allah ikinizede saglık versin. Gözün aydın darısı bizlere inşallah zamanı geldiginde
Nurcanemir Mysfelf ayy çok sevindim darısı başımıza inşallah 🙏 Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🙏
Ledeyna Mysfelf cok sevindim senin adina darisi butun hamilelerin basina rabbim saglikli ömür versin anali babali buyutun insallah 🙇
Akgumus19 Çok sevindim canım Rabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli hayrlı uzun ömürlerle sizlere bağışlasın darısı bize inşallah 🙏🏻😘