melike344 Doğumunuz normal diyip doktor her defasında bugün doktora gittim günümde geldi geçti oğlum gelmedi Perşembe günü gel tekrar dedi hatta boyumu sordu 1:50 diyince boydan kaybediyorsun dedi doktor bey hatta açılmam felan da yok cuma günü sezeryana alcak bunu yaşayan varmı acaba🙄🤔
baby_mama melike344 nedenini tam olarak bilmiyorum, kemik yapısıyla alakalı galiba. Boy ve kilo sezaryen sebebi olabiliyor.
BaharAkarakurt-2010 melike344 alakası varmı bilmiyrm ama benim boyum 1.75 doktorum görür görmez boyun çok uzun sen çok rahat Kolay doğum yaparsın demişti ☹️
Tugcevemercimek melike344 ay alakası yok arkadasım 1.50 gayet normal dogum yaptı ama çatı muaynesi yaptımı çatı uygunsa boyla ne alakası var
SuRam Ne alaka boydan kaybetmesi benim bi kac tanidiklarimda boylari sizinki gibiydi gayette normal doğum yaptilar
melike344 BaharAkarakurt-2010 ben bunu internetten araştırdım uzunlar normal doğurma şansı varmıs kısalar biraz zorlanma şansı varmıs eğer uygun görmezse sezeryana sokuyormuş benimde günüm geldi geçti bebekte tık yok yani
melike344 Tugcevemercimek yaptı ebe oda şey dedi dar dedi biraz zorlanırsın dedi Sancında yok dedi açılmanda yok dedi
BaharAkarakurt-2010 melike344 evet olabilir bana öyle demişti doktorum hakkınızda hayırlısı olsun. Bizde 40+6 olduk ama gelmiyor ☹️
tospikk1 melike344 komşumuzun gelini illa normal doğum yapmak istiyorum d3di 42. Haftaya kadar bekledi kontrol altında en son doktor bebek kakasını yapicak biraz daha durursa denildi sezeryana alındı ayrıca bende 1.50 yim normal doğum yaptım çatı muayenesi yapılmadı devlette biraz zor oldu ama ben hiç doğumu kolaylaştıran egzersizlerden yapmadım
Derin0712 melike344 155 boyuyla esimin yigeni catir catir dogurdu baya zor olmus ama cocugunkafasi kanala sikismis bi sure duzelmicek upuzun kalicak diye korktuk ama sonuçta dogurdu kiz 175 boyumla ben doguramadim
butterfly4 İlk defa böyle bişey duydum, ben 1.58 im ben de normal Doğum yaptım benim de zor oldu ama tamamen tembelliğimden hamileliğimde full yatmamdan sıfır hareketten kaynaklandı, boyumun bir etkisi var mıydı acaba bilmiyorum
Elifgoktug1 melike344 annem 1.40 3800 beni doğurmuş kimse boyun kısa vs dememiş amca kızı uzun ve iri yarı ama doğum yapamadı sezaryen oldu kalipla boyla alakası yok🤷♀️şimdiki doktorların isine gelmiyor ugrasmak😏
Selime28 melike344 bende 1.50 yim ilk dogumum normal oldu bunu bilmiyorjm ama herkezin dedigi gibi catiyla alakalo bide bazi doktorlar sıkıntı yoksa bekliyo bazısı 39 da hemen sezeryan diyo banada dedi gel alalım ben bekledim 40 dolduğu gece geldi oğlum