Serapp11 Kızlarrrr merhaba endol hapı kullandınız mı hiç? İnternette yorumlarda çok değişik şeyler yazıyor güvenemedim 😏
nisaninannesi2 Serapp11 Kasılma için hastanede yattığım sırada fitili ve ilacını vermişlerdi. Ama doktor 1 gün kullandırdı o ilacı. Şuan nidicart kullanıyorum. Endol bebeğin suyunu azaltıyor dedi.
annesialisi Evet canım kaynanam kullanıyordu. Kafa hapı🤣 istememde içip gelmiş saçma sapan konuşuyordu uyukluyor gibi hep bel ağrısı için içiyor ama uyuşuk gibi dolaşıyor bağımlılık yapmıştı morfin gibi zor bıraktı. Şuur bulanıklığı falanda vardı.
Serapp11 nisaninannesi2 bana kasık ağrısı için verdi ama dayanılmıcak gibi değil ağrım ve ara ara oluyor 14+1 deyim kullanmaya çekiniyorum açıkçası düşük ihtimali var diyorlar
nisaninannesi2 Serapp11 Haftanızda çok erkenmiş, ben 33 haftadayım. Bence başka bir doktora daha görünün içiniz rahat etsin. Ağır ilaçlar çünkü, yan etkisi fazla oluyor. O haftalarda genelde progestan veriyorlar.
Serapp11 nisaninannesi2 evet kanamam olduğu için iğne ve progestan kullanıyorum bu ilaca güvenemediğim için kullanmıyorum