Duygu07 Bu yağın iyi olduğunu duymuştum bir arkadaştan ama internette hiç kullanıcı yorumlarına rastlamadım. Acaba kullanan var mı aramız da?
Glcnglcn Bence gereksiz bildiğin badem yağından şaşma hiçte uğraşma soğuk sıkım badem yağı al kullan gayet güzel tüğlenme falan yapar diyenlere de inanma kuzenimden biliyorum tek catlak olmadı tabi genetik yatkınlıkta önemli bende badem yağı kullaniyorum şimdi memnunum
Edabilal2005 Duygu07 ben kullandım ilk cocugumda sabah akşam aralıksız masaj yaparak sürdüm sonuç mu 🤣 Türkiye haritası
Duygu07 Edabilal2005 nerdeyse alacaktım iyi oldu yorumunuz. Galiba tamamen vücut yapısıyla alakalı. Önlem olarak nemli tutmak yeterli sanırım.
Handsomebaby Farketmez cnm markası önemli olan gerilen bir cildi nemlendirmek ister badem yağı sür ister zeytinyağı.Ben güzellik uzmanıyım.Elimde çeşit çeşit krem vardı ama bebek yağı sürdüm onuda duştan duşa sadece.Sonuç sıfır çatlak.35 kilo almış olmama rağmen.Kuzenim mesela ona lireac verdim.Sabah akşam kullandı.Düzenli sürdü.Toplam 9 kiloyla hamileliğini bitirdi.Sonuç heryeri çatladı.Cilt tipiyle alakalı aslında.Esnek bir cildiniz varsa çatlama ihtimali daha düşük.Bol su için bu arada cildinizi nemlendirin gerisi genetiğinize kalmış.Çatladı diye üzülmeyin sonuçta dünyaya bir canlı getiriyorsunuz.Anne olmak herşeye değer.❤️