esma-abdurrahman 6.haftada miğde bulantılarım başladı sizce bu durum normalmi aynı şeyleri yaşayan anneler varmı ?
Mathteacher esma-abdurrahman kuzum ben de 6 haftalığım benim de midem bulandığı zaman midemi bastıracak bişeyler yiyorum mesela bana limon çok iyi geliyor ya da greyfurt bunlar bulantımı bastırıyor rahatlatıyor beni sen de bu tarz şeyler deneyebilirsin ☺️
Burcubuket esma-abdurrahman ahh benimde 6 ya kadar hiç bişe yoktu 6 da başladı normal 18 haftalık oldum hala arada midem ekşiyor kusuyorum 😵💫
esma-abdurrahman Mathteacher Limonlu su içiyorum bende arada ikinci hamileliğim bu çok erken başladı miğde bulantım 🙈 birincisi bu kadar erken başlamamıştı 😄
Mathteacher esma-abdurrahman aaa benim de ikinci hamileliğim . 14 aylık bebeğim var ikinciye de 6+0 inş. Kalp atışını falan duydunuz mu
esma-abdurrahman Aa aynı gidiyor hamileliğimiz o zaman 😍 perşembe günü gidicem bakalım o zaman kalp atışını duyabilcekmiyiz 🙏
Mirzanin_annesi2018 Bende bugun 6 hafta oldum yarın gidicem bndee insalakh kese görünüp kalp atışı duyarım 🤲
esma-abdurrahman Mathteacher Evet gittik bugün herşey yolunda çok şükür kese gözüküyo haftaya kalp atışını daha iyi dinleriz dedi doktor 🥰
Mathteacher esma-abdurrahman yok canım doktor haftaya tekrar gel dedi . Kan ve dirar tahlili de yaptırdı bu cuma gideceğim inş hem sonuçları gösteriririm hem de kalp atışlarını duyarım. Sen ne yaptın duyabildin mi ?
esma-abdurrahman Mathteacher Mathteacher bizde perşembe gidicez canım o zaman duyarız kalp atışlarını dedi doktor hayırlısı artık ☺️