miranbeyinmothersi Gamze1710 kuzum benimkide 2 hafta ileride 2 geri 2 ileriye kadar normal. Strese girme imeni tavsiye ederim bol bol meyve yemeni tavsiye ederim
Limonveannesii Gamze1710 bende 35. Haftadayım bizde de 2 haftalık bi gerilik var doktor gelişimi tamamen durmaması önemli ve arayı açmasın dedi her hafta kontrole gidiyorum
FatihBatur Gamze1710 bebeğinize kaç kilo dedi ki doktor benim de hep önden gidiyordu 34. Hafta da cok az kilo almıştı
Limonveannesii Gamze1710 doktorum avokado muz süt ceviz kaşar peyniri ye soluna yat dedi ama kilonun genetik olduğuna inanıyorum şimdilik söylediklerini yapıyorum eğer ara açılırsa yada gelişim durursa doğuma alacağım dedi direk bilmiyorum bekliyorum şimdilik her hafta kontrole gidiyorum
Gamze1710 Limonveannesii anladım canım bemım pekı doğum seklı ne öneriyo gelısım gerılıgı oldugu ıcın
Limonveannesii Gamze1710 bebek şuan baş geliş normal görünüyor ama gelişim geriliği olursa sezeryana alırım dedi doktorum direk
Lenamiran Benimde baş geliş regli tarifime göre 37. Haftam ama doktor bu gün 2 hafta geriden geliyor bebek dedi sezeryan yada normal doğum demedi ve nst de sancım çıktı yarın tekrar kontrole gidicem bakalım ne olacak
Gamze1710 Lenamiran bende yarın kontrole gıdıcem benımde ıkı hafta geride ama doğum şeklim ne olur bılmıyorum
Limonveannesii Gamze1710 gelişim durduğu için anne karnında daha fazla kalmanın çok mantıklı olmayacağını söyledi sezeryan kısmına o anda neden diye sormak aklıma gelmedi inanın panik oldum bir an korktum ama soramadım neden diye bu hafta tekrar kontrolüm var inşallah bu haftadan sonra belli olacak her şey
Kubos01 3 hafta geriden gelirdi kızım 34 haftada erken doğum yaptım şekerden 2400 gr doğdu 44 cm falandı şuan 3 yaşında 98 cm falan boyu 15 kilo teyzeleri ipte durmuyor afacan büyüyorlar yani korkmayın lütfen
Fatmnrzddd Limonveannesii ben bugün sordum canım gelişim geriliği olan bebeklerde sezeryan tercih edip risk almıyorlarmış bebek için doğum stresi yaşatmak problem olabilirmiş doğumun ne kadar süreceği organ gelişimi vs net olarak bilinmediği için garanti olsun gözüyle bakıyorlar
Kygll-6 Gamze1710 Bende çok moralsizim bacak boyu on gün geriden geliyor 37. Haftadayiz haftaya doğum var ama çok kotuy moralm bozuldu
Aybarsinannesi-1 Aynı şey bende de var 35 haftalık iki hafta geride doktorum bol bol istirahat ,beslenmeye dikkat et, sıkıntılı bir durum yok dedi
Aybarsinannesi-1 Gamze1710 sanmam iri bebeklerde sezeryan öneriyorda çocuğun sıkıntısı yoksa 40 haftaya kadar bekletir