• Hamileyken reflü olduğunda bebek doğunca bebekte de mi mutlaka reflü olur?

Ftmablmr yok canim ne ilgisi var reflu hamilelikte fizyolojik degisiklik yaptigi icin olusuto diaframa basi yapiyor rahim o yizden mide kapakcigi basi yuzunden aciliyor dogumdan sonra sendekide gecip gidecek bebegin yukarda olanlardan haberi bile yok😊

Bende öyle biliyorum canım duyunca şaşırdım o yüzden ☺

Bak bunu hiç bilmiyorum

Deniz14 bak bunu hiç bilmiyorum canım inşaallah olmaz 😬

Ftmablmr ay olmasın ben çekiyorum o çekmesin🤦🏼‍♀️

Ftmablmr Arkadaşımda vardı kızıda aynı şekilde oldu o kadar çok gaz sorunu yaşadıki 2 yaşında şmdi yemeği zor yiyor herşeyi yiyemiyor çok seçiyor gerçekten eziyetli oldu. İnş öyle olmaz

baharclk inşaallah olmaz canım çünkü çok problem yaşıyorum suan 😔

@Deniz14

Deniz14

Deniz14

Deniz14 senin durumun maalesef dogustan mide kapaklarinda ki problemden kaynaklidir.annenin gebelik reflüsü bebeğe geçmez rahat olun😂reflü diyabet, hipotroid gibi hormonal yada enzimle ilgili değil ki

Yumaklar ben de doğuştan var bebişte de olur mu diye sormuştum😂

Bende de reflü var hamilelikte oldu tabi bebeğe geçer mi diye ben de düşünmüştüm bu forumun açılması çok iyi oldu ya aydınlanıyoruz bu sayede bilmediğimiz konularda 😊

Bi arkadaşm yeni dogum yaptı hamiyleken hep bulantı kusma yasadı benekte reflu olmş oda hep kusuyo

Ftmablmr normalde ailemde neredeyse herkesde mide problemi varken bende yoktu gebe kaldıktan 3-4 hafta sonra ciddi bir reflü başladı ve hala da çekiyorum. ama gebelikle birlikte beta hcg olsun progesteron hormonu olsun sindirim sistemini yavaşlatır. Ve mide ve bağırsakta problemler olabilir yani bunlar doğal süreçler. Ben şeker yedim çocukda şeker hastalığı çıktı yağlı yedim kolesterol çıktı diye düşünmek lazım o zaman. Yok öyle bişey canım. Ha ne olmuştur öyle denk gelmiş olabilir yani. Ama öyle bi mantık yok 😘 hem düşünsene hamilelerin neredeyse %50 si bu problemi çekiyor doğan çocukların o zaman çoğunda reflü olurdu. İçini ferah tut sen 🤗

Ftmablmr benim son bebeğime hamile iken vardı bende reflü, çok zor bebek doğdu ondada vardı ama benimkiyle ilgisi varmı bilmem diğer bebeklerimde yoktu

Ben hamile olmadan önce reflüydüm

Herkes Doğum yaptığın da yazsın kızlar tam tecrübe etmiş okuruz böylece 😂🙏🏻👍🏻