sinem-aktas Güzel anneler ve anne adayları kız bebişler vaktinden erken doğar diyorlar. Kız anneleri kaçıncı haftada doğum yaptınız ? Normal mi sezeryan mı ?
Mrv1007 sinem-aktas ablamın iki kızı var, ikisi de normal doğum oldu, 38. Haftalarında dogdular. Genelleme yapmak doğru değil tabi ama bizim iki kızçe de erken geldi diyebilirim. Benim de kızım olacak, hep erken gelecekmiş gibi bir his var içimde 🤣
Ftmsgr sinem-aktas 40+1 de doğrudum sezeryanla daha kanalda bile değildi açılmam 1 cm bile yoktu 🤷 kız bebekler erken gelir derler bide 😂
berram41 sinem-aktas tam 40 haftalık dogdu kızım simdi oğluma hamıleyım bakalım bu kac haftalıkken dogacak 😂😂
sinem-aktas Mrv1007 bende hep erken gelecekmiş gibi hissediyorum 😂 inşallah çok erken olmaz ama çokta beklemez 😂😂
Fundakls 40+6hala gelmeye niyeti yok doktor yatış istedi suni sancı vercekler yarına kadar kendi gelmezse yarın kesin yatış
sinem-aktas berram41 erkekleride geç gelir derler ama bakalım ne zaman gelecek paşa sağlıkla gelsin ☺️
Fasulyem2 sinem-aktas tamamen kişiden kişiye değişiyor ben 38 haftalıkken doğurdum kızımı ama arkadaşım 42 de doğuramadı kanala inmedi bi türlü maalesef. İnşallah sağlıkla dünyaya gelsin. 🥰
sinem-aktas Fasulyem2 gerçekten de kişisen kişiye değişiyor belli ki ☺️ Ben çopunluğun erken geliyordur diye düşünmüştüm 🙈
Efd İnşallah benim kızımda tam vaktin de doğar🤲🏻🤲🏻 Eğer öyle olursa kızımla doğum günümüz aynı olacak 😂😂🌸🌸
Sulesaglam Efd benim kızımın 12 temmuz gözüküyordu 37+0 da doğum yaptım 21 Haziran’da 2019 da benim doğum tarihimde 19 Haziran 20 Haziran’da hastaneye yattım 21 Haziran’da doğum olmuştu tutturamadim 19 hazirani 😁
Fasulyem2 sinem-aktas sen 40 haftada doğurcakmıssın gibi bekle canım çünkü son haftalar hiiiiç geçmez ben kendimi 40 a o kadar şartlamıştım ki 38 de gelince çok mutlu oldum 😂 şimdi de 40 a odaklandım erken gelirse ne ala gelmezse en azından sıkılmıyım gelmedi diye diyorum bu sefer erkek bakalım farkı olcak mı 😁