Mlkbrn Makskala aynı bensin canım ya 7.aya girdim ne tür agrı ararsan her şey var çok zorlanıyorum artık nefes nefese kalıyorum 2 merdiven çıkıyorum 10 kat çıkmışım gibi hissediyorum çok çabuk yoruluyorum kasılmalarınız nasıl oluyor bide arkadaşlar
Makskala Mlkbrn kasılmalarım oluyor benim de ama öyle çok değil sanırım bide hareket azlığı oluyo bende sizde de oluyor mu
Makskala oguzweannesi oluyo ama ben hiç saymadım ya dikkat etmedim hiç yani. Ama 15-20 oluyor sanki şöyle bi düşününce
oguzweannesi Makskala aynen benimde o civar inşallah normaldir enfeksiyon olunca fazla olması normalmis ben kurtulamadım bir türlü enfeksiyonumdan valla nasıl bir şeyse
Hikari Enerji pek gelmiyor ne yaparsan yap 😄 bol bol uyu dinlen çocuk doğunca çok ihtiyacın olacak enerjini ona sakla 🌸
Mimik Makskala yaaaa deliii🤣🤣🤣 InsaAllah saglicakla devam eder🥰🥰🥰 Iste dua ederken yaptigimiz hatalar ya🤭
Makskala Mimik aynen aynen artık dua ederken çok dikkat ediyorum.😁 demekki diom dua kapılarım açıkmış o zaman 😂🙈
DeryaYlmz Makskala yok kız bende öyleydim zaten karnımda pek çıkmadı sıkıntı olmuyordu 3.tremister de gözümü açamıyorum gece tuvalete kalkmaktan uyku zaten yok gün içinde gelen uyku yatağa yatınca da yok😂
miranbeyinmothersi Makskala allah için bir damla uykuya hasretim. Bende 31 haftadayım gece asla yatamıyorum saat 5leri buluyor döne döne . Bide çalısıyorım inanılmaz yorgunum sabah uyanamıyorum.