Minnak91 Kızlar görümcem diyo ki bebek kıyafetleri yıkamaya ne gerek var öyle bile giydirilir yeni zaten tuhaf değil mi nası giydirim onları ben
Serenity12 Minnak91 Görümcen hijyene temizliğe önem veren birisi değilmiş belli. Sen yıka güzelce de ütüle. O gereksiz insanlara sorma bile dahil olmasınlar her şeye
Busra2013 Minnak91 canım dısarda satılıyor elbıseler turlı turlu elını degdıren var bakan var fıyata bakan var dokuonuolsr sonuncs hastalık cok vırus cok tabıkıde yıla utule oyle gıydır görümcek nerde yasıods gıydır bole yıkama dıo allahım her seye maydonozlar ya
PrensesAnnesi4 Minnak91 Nasil yikamaya gerek yokmus o kiyafetlerin nerden geldigi yerlerimi sürüldü tozun pisligin icindenmi cikartildi belli degilki tabikide yikanip utulenecek .
Rabiasaglam Çok saçma görümceniz hijyen den anlamıyo sanırım onların yıkanıp ütülenmesi gerekir ütüdeki buhar kıyafetleri dezenfekte edicektir sakın görümcenizi dinlemeyin böyle bi saçmalık olamaz 😂
Poyrazin_annesi Vala bana kalsa bende yıkamaktan yana degılım eskıden annelerımız hc yıkamazmıs ama sımdı devır degıstı heryer pis bıde vırus var hava bıle eskısı gıbı temız degl
Tualp13 Herkesi işine karıştırma yoksa işin içinden çıkamazsın o kendi çocuklarına öyle yapsın sen doğru bildiğin şeyi yap
Acemianne__ Minnak91 ay bebekler için üretilmiş olması temiz olduğu anlamına mı geliyor mağazada günde kaç yüz kişi elliyor yere düşürüyor kumaşları atölyelerde el ayak altlarında geziyor. Çok değil 2 dk düşünerek bunun doğru olmadığını anlayabilir görümceniz
SuY Minnak91 olur mu öyle şey. Bebeği bırak ben kendimize bile aldığımız kıyafetleri asla yıkamadan giymem
Handan_65 Minnak91 Bebek cildi hassas oluyor ya mağazaya gelene kadar nekadar elden gecıyor haddı hesabınyok😅😅
Minnak91 Off sormayın geçen laf geçti de söyledi yıkarken kesin anası da yani kaynanamda bişe der. Sorsan çok titiz temizler ama
Deletedmom623737 Minnak91 öyle şey olur mu ya onu alana kadar biz kaç elden geçiyor kendime bir şey alırken bile yıkamadan giymiyorum Ve onu giyecek bebek cildi ne kadar hassas oluyor