2melekannesi_ Denemediğim bir bu kalmıştı bi umut işe yarıcak mı bakalım hadi bismillah salıyorum doğurma postunu 😂
polyanne 2melekannesi_ bir doğuramayan da ben ama ben artık yeni yılı beklemek istiyorum 😂 kaç haftalıksın canım
Betl 2melekannesi_ doğru yoldasin 40+2de aksam post açıp sabahına dalga geçmiştim hani doğmadı diye derken sabah kahvemi içmedenn suyum gelmiş 2 saat içinde bebisim kucağımdaydi 😄
2melekannesi_ polyanne benim de bi yanım artık gelecekse yeni yıldan sonra gelsin diyor ama bi yanım da bekleyemiyor daha fazlaa🙊😅 39+3 canım sen?
Altn DemetF Kbracoskun benimde aynı Perşembe suni verecekler doğmuyor bu bebeler artık bunaldım valla
2melekannesi_ Kbracoskun ayy az kalmış ama inşallah kendiliğinden gelir üzmez anneciğini🤗 açıklık falan olmadan suni veriliyor mu nasıl oluyor
Afk_kms 2melekannesi_ sancı çekerken bu posta ilisdi gözüm belki banada yarar 🤩 sancılar geliyor heyecanlanıyorum kaçıyor 1 aydır bende durum bu 39 oldum kontrolüm vardı nst de sancida çıktı herşey yolunda eve geldik bekliyoruz takipteyim umarım dogururum 😆
Kbracoskun 2melekannesi_ 2 cm var şuan veriyorlar suni ile daha çabuk oluyor doğum ve açılma normalde ama işte zor oluyor ağrı çekme kısmı 😕 inşallah kendi ağrısıyla gelir 🥲
Afk_kms 2melekannesi_ açılma var leke de geldi ama çatı muayenesinden mi yoksa doğum mu başlıyor bilemiyorum evde takipteyim kısmet ☺️
2melekannesi_ Busra624 eşim ve benim doğum günüm aralıktaydı o yüzden çok istiyodum bebiş de gelsin diye ama kısmet ocak ayına kalcaz heralde🙈😅