Deletedmom397 Kizlar doktorumuz izine ayrilmis bu hafta muayene olmam gerekiyordu 38 haftaya giriyoruz aniden dogumum olsa ne yapicam ?
Gencanne01 Deletedmom397 malesef bende 37+1 im cuma günü doktorum 16 -28 arası ızındeyım acil birşeyde yada Doğumda gel icapcı doktor ılgılenecek dedı yıkıldım resmen oda sonuçta ızın hakkını kullanıyor bırsey dıyemedım tam Doğum yapacağım tarıhler . Benı normal Doğuma çok güzel hazırlamıştı Cuma’dan berı canım çok sıkkın tek tesellım Doğum anı benım elımde olması falan
[silindi] Deletedmom397 bende bundan korkuyorum umarım başıma gelmez😥 yönlendirdiği doktor olmadı mı?
karahanzynep Deletedmom397 bende kendi doktorum olsun istiyorum o tarihte cunku cok iyi bi doktor tecrubeli kimse istemez tanimadigi doktorla dogum yapmayi :(
Bskrt karahanzynep normal doğumda doktorun cok fonksiyonu yokki Ben de sağlıkçıyım ebe bakıyor sürekli artık tam doğacağı zaman doktor geliyor, bebeği alıyor Bu kadar üzmeyn kendinizi
karahanzynep Bskrt olabilir ama ben bu hamilelelikten once iki kere dusuk bir kere kurtaj oldum cok doktor degistirdim kolay bulmadim bu doktoru ondan cok memnunum buyuzden :(
Gamze772 Deletedmom397 hep böyle oluyor 9 ay bir doktora gidiyorsun doğuma başka doktorla giriyorsun🤦♀️
Deletedmom397 Gamze772 cok alismistim onada ya simdi cok kötü oldu bu durum hem bayramdan önce dogurmak istiyodum hem o doktorla ama olmicak galiba
Gamze772 Deletedmom397 kızlar valla normal doğumda kimseyi görmüyormuş gözümüz bi an önce kim doğurtursa doğursn deniliyormuş doktoruma bnde sakın bni bırakmayın dediğimde bunu söylemişti🤣😂 ki ben şuan istanbuldayım doğumum malatyada dewlette olacak saldım çayıra artık
Hatice3 Deletedmom397 yaaa herkes aynı durumda çok sıkıntıdayız valla allah büyük bebeklere güvenip bayramı atlatmayı bekleyeceğiz inş 🙏🏻
SnmKskn Deletedmom397 Bende ayni durumdayim 38. Haftamdayim doktorum 1 eylule kadar yok bu hafta onun yerine gelen doktora kontrole gittim ilgili bir bayandi ama kendi doktorum gibi olmuyor 😔
YamurDin Elabadeninannesi SnmKskn canım bende Mehmet toprak hastanesine gidiyorum.37+3 haftadayım.Bende yeni gelen doktora alısamadım.İnşallah Birsen hanım gelene kadar bekler bebişlerimiz😞