mucizem42 Zeynepneslihan ben sadece iki gün geri de gösteriyoruz ama doktor gününde gibi hesaplayabilirsin dedi bana kuzum 🙏
Hakanbuse mucizem42 ara ara baş dönmesi var kasıklardaki agrilarim yeni hafifledi ama uzun süre ayakta kalirsam belim çok agriyo
mucizem42 Hakanbuse bende aynı canım anı hareket ediyorum bazen kötü oluyorum daha binkere kontrole gittim kalp atışlarını duyduk pazartesi tekrar gidicem çok merak ediyorum 🤗 sen ultrasonla aynı mi gidiyorsun ben iki gün geriyim ultrasonda
Hakanbuse mucizem42 2 kere gittim bende kontrole bi ilk ogrendigimde bi de test kan sonuclarini gostercegimde gittim kalp atisi duyuluyo dedi ama dinleme sansim. Olmadi ultrasonla ayni gitmiyorum 4 gun geri geliyo ultrason son adet tarihim 20 si bebegim 24 olarak hesaplaniyo
mucizem42 Hakanbuse ben duydum ama hey cendan ne duygumu bile unuttum 😶 ama pazartesi video ya alacm inşallah eşimde duymadı 🙏
Hakanbuse mucizem42 benim eşim de duymadi bakalim ocagin ilk haftasi randevum var bende videoya almayi düşünüyorum özellikle dinlemek istediğimi soyliycem doktora bu ara halsizlik bisey yapmama istegi varmi sende karnin acikiyomu ya da cok fazla
mucizem42 Hakanbuse aynıyız benim de 3 ünde randevum videoya al vende öyle yapcam bende bulantı tiksinme var
Guncem Kizlar bir sey sormak istiyorum. En son girdigim ultrason kagidinda 6w6d( bunun 6 hafta 6 gün demek oldugunu biliyorum) >%99 yaziyor. Bu 6+ 6 dan büyük oldugu kesin anlamina mi geliyor. Bu ultrasona girdigimde normalde 6+3 tüm.
Selenakmn 9+3 teyim kızlar çok şükür. Bulantım kusmam hiç olmadı arada tiksintim oluyor. Ama aşırı derece halsizlik ve uyku hali var hep yatasım geliyor. Ve migren ataklarım tuttu gecen hafta 3 gün hastanedeydim herkeste farklı oluyor sanırım
mucizem42 Selenakmn migrende kötü oluyor canım Allah’ım yardımcı olsun 🙏 bulantı kusma dan iyi uyu boyuna boşver
mucizem42 Hakanbuse benimde 6 da başladı canım 3 haftadır yemek yapmıyorum evde çorba dahi içemiyorum yapamıyorum eşime diyorum bazen dışarda yiyor öğlenleri benden hayır yok😂
Hakanbuse mucizem42 benim esim öyle cok yemek yiyen biri degil genelde kahvaltilik tarzi yiyo elimden geldigi kadar yemeye calisiyorum aserip de yemiyosam zorluyorum kendimi