Merve_ylmz Tahmini 1 Haziran dedi doktorum. Şu an 17+5iz. Bebitomun kız olacağını öğrendim 😍🥰 ilk gebeliğim ve daha hareket filan hissetmiyorum . Sizler ne durumdasınız kızlar. 🙈🤗
serpilctn Merve_ylmz 18+1 doktor 29 mayıs dedi 🥰🥰🌷🙏♥️karnın çıktımı senin 😀 bnde daha hareketlerini hissetmiyorum 🤕
Sld-kocbay Merve_ylmz bende 16+4 deyim 8 Haziran gibi dogum olur dedi. Bizim cinsiyetimiz bence hala belli degil iki kere gittim birincide kordon geçiyordu ikincide bacagıyla komple kapatmıstım buna dayanaraktan -% 80 kız dedi ama o bolgesni görmeden soyledi renkli ultarsınu bekliyorum bende 🙏🙏😂
Nurcin Merve_ylmz 15+5 25 Haziran görünüyor.. ama sezeryan olacağı için daha erken olur :))) hareket hissediyorum başladı bizim ki.. ama cinsiyet göstermiyor.. bağdaş kurmuş oturuyor içerde 😄
serpilctn Merve_ylmz benimde yuvarlak bi karın çıktı kilo mu bebek mi bilemem😂😂daha öncede çok az bi gobegim vardi ya ondan 😂
asmr Benim de 10 Haziran dedi doktorum 16+3 üz üç gündür çok hafif hissediyorum diyebilirim ama çok nadir oluyor içimde bişey kayar gibi ilk gebeliğim nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum tabi ama inşallah bebişimin hareketleridir
Merve_ylmz asmr İnsAllah canım ama hissederler de o şekilde anlatıyorlar genelde bişey kayar gibi filan diyolar nasıl bişey ben de çok merak ediyorum 😁😁😁
Merve_ylmz Sld-kocbay sipalar yaa. Ben de önceki randevumda acmamisti bacağını ama bu kez gördü doktor. İçimden erkek geçiyordu hatta cinsiyet partisi yaptık pembe çıkacağını hiç tahmin etmiyordum. Senin içinden geçen hangisi 😁
Zeynosunannesii Sld-kocbay benimde bitane kızım var binada 13te erkek demişlerdi iki farklı doktor hemde bu sefer hastane değiştirdim 15 de gittim bacağı carpraz kapalıydı göremedi çok çabaladı bi ara renkliyi açtı sonrada hiç erkek gibi gelmedi dedi ama bende çok güvenmedim
serpilctn Merve_ylmz maşallah canım Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bizde bu hafta ogrencez cinsiyeti 🥰🥰
Sld-kocbay Merve_ylmz bende cinsiyet partsi istiyorum ama bu gidişle yapamıcam galiba bende erkek hisediyorum bir kızım var onun hamileligile bu hamileligim cok rafklı doktorada güveniyorum ama içimdeki hissiyatı bir türlü öldüremiyorum 😂😂😂