eymeninannesi123 Yarın cinsiyet öğrenmeye gidicem çok heyecanlıyım ilkinde bu kadar heycanlanmadim bilmiyorum yada hatırlamıyorum sizce yarın öğrenirmiyim siz öğrenebildiniz mi?
tugbakya eymeninannesi123 ben de 15. Haftamda gittim sırtını dönmüş bir şekilde uyuyordu asla dönmedi 😂 yarın tekrar kontrolüm var 16. Haftama girmiş oluyorum. İnsalalh ogrenirim. Çok merak ediyorum
eymeninannesi123 Glsh14 Rabbim kucağına almak nasib etsin hemen hemen aynıyız senin son adetin ne zamandi
Glsh14 eymeninannesi123 gosterir ya artik heralde.ben ikili tarama testine 11 haftalikken gittim doktorum soylemek istedi ben cok erken ogrenmek istemiyorum sonradan şok yasamayalim dedim diye soylemedi
Tazeanneee23 16+2 den selamlar ☺️ doktor 12 haftalıkken kıza benzetmisti cuma gidicem ben de bakalım netlecek insallah 🧿🌸
Asdfghjkll 14+5 benim bebişim erkek açmis bacakları bekliyodu bizi ögrenelim diye tam 14. Haftasinda 😅👶
Glsh14 eymeninannesi123 ben hicbir belirti yasamiyorum kuzum en basindan beri ne mide bulantisi ne kusma ne bas donmesi hicbir seyim yok cok sukur.sadece ilk zamanlar severken kizim diyordum istemsizce😊
kucukmucize12 Bende 15+3 de erkek olacağını öğrendim diğer randevum Ocak 7 de bakalım değişeceğini sanmıyorum erkek bebek gösteriyor direk
Turaninci 17+2 olduk bizde bende bugün doktora gittim ama 12 haftalık iken ikili tarama testinde cinsiyetini öğrenmiştim ama bugunde emin olduk oğlum olacak👼🏻🥰