Elifinannesi11 😭Kızlar 39 olduk hala tık yok yeterr diye bağırasım var sürekli birde sezeryan olma ihtimali deli ediyor bu kızda gelmek istemiyor sanki ne yapacam bilemedim denemediğim şey kalmadı
Kbrayankkk2 Elifinannesi11 kiz birak kalsin icinde 😂 doğurdum bak çocuk benle dalga geçiyo😂 meme veriyorum oyun yapiyor birakiyor suratima bakıyor 😂
Betssss Elifinannesi11 canım önce stres yapma bu bebeği de strese sokar. Sıcak duş al eşin beline masaj yapsın ufak ufak çömel kalk squat yap kafaya takma vaktini bilir o🤗🥰
Kbrayankkk2 Elifinannesi11 birak kalsin icinde dışarı pislik dolu sap sap opuyolar😂 masraf çok😂😂 bez oldu 130
Elifinannesi11 Kbrayankkk2 öyle herkes öpemez de bez konusu öyle tabi napacaz bilmiom ama içimde daha fazla kalırsa annesi de kalmayacak😫
Kbrayankkk2 Elifinannesi11 Ahahaha uzulme kiz zamaninda gelir daha var 72 tane bez 130 tl nedir bu anlamadim bi tane takim 60,70 tl ben bu çocuğa ne alayim cocuk3 aylik oldu esyalar küçülüyor ne yapam
Elifinannesi11 Sevinc86 benimkide ters duruyor şu an dönmezse sezeryan dedi ama inşallah döner gelmeye pek niyeti yok sanki