Naneliayran Kızlar ben normalde günlük 10.000 adıma kadar yürürüm ama gebe kaldıktan sonra bunu 3000 e düşürdüm. Doktorum yürüyüş önerdi ama miktarını soramadım. Doktoruna soran var mı?17 haftalığız bu arada
PrensesFiona Naneliayran 5000 adımın altına düşmüyorum. İlk 3 ay yürümedim sadece. Sonra hep yürüdüm yürüyorum. Bu biraz riskiniz var mı ya da vücudunuz ne kadarını tolere edebiliyor onunla da alakalı. Genelde ortalama 30 /60 dakika arası öneriliyor.
Naneliayran blueberyy00 yürüyün az az olsa bile günlük rutin yürümek hem sizin vücudunuza stresinize hem de bebişe çok iyi gelecektir.
blueberyy00 Naneliayran doğrudur gerçekten hiç kilo almadım ama 26 haftaya giriyoruz çok halsiz yorgun hissediyorum normal dogum.istesem haraketsizlikten doğuramam zaten sanırım
Naneliayran blueberyy00 maşallah ne güzel, ben her ay bi kilo alıyorum şimdilik gayet iyi gidiyor, sizde ruh sağlığınız için yürüyün bi kere bile deneyin göreceksiniz
Poyrazin_annesi Diyetısyenım yarım saat yürümek yeterlı dedı Kadın dogum doktorumda gunde 2 ve ya 3 kılometre yürü dedı
blueberyy00 Naneliayran evet yurudugum.zaman iyi geliyor bir markete gidip gelmek bile ama işte kalkıp çıkmak mesele 🤦🏻♀️🤭🤭 arsizliga alıştım iyce
K88_ Naneliayran 30 dk falan sanırım ben biraz evde de fazla hareketli olunca avm dede 2 3 saat geçirince eve gelip pert oldum hatta lekelenmem oldu gittim hemen doktorum yordun mu sen kendini dedi benim ayarım yok sanırım 😂🙈