donmezzderya Ya bu hal ne olcak yemek yiyemiyorum aşıdan beri dün muzlu yoğurt yapayım dedim yiyemedim bütünde kahvaltı 2 ekmek ısırık aldım küçük gitmiyor napcam ben 😭
donmezzderya DeryaYlmz 29 hafta sen ? Ya ölücem yemek yiyemiyorum vücudum çok kötü kendimi toparlamaya çalışıyorum ama olmuyor
DeryaYlmz donmezzderya bende 28😭 yemek yiyemiyorum halim yok kolum kanadım kalkmıyor☹️ Bi çorba yiyebiliyorum oda zar zor, daha önce covid atlatmıştım 3.5 ay oluyor aşıyı olduktan sonra aynı korona gibi oldum nedenini bende anlamadım
donmezzderya DeryaYlmz aynen bende öyleyim aynı dünden berinyemeksiz duruyorum bebeğe üzülüyorum napcam bilmiyorum
DeryaYlmz donmezzderya Allah’ın izniyle birşey olmaz ama birşey olacak diye insan korkuyor tabi, kendini biraz zorla kuzum en azından sıcak bi çorba ekmek doğrayıp yemeye çalış belki iyi gelir, birde aşıdan sonra hareketlerinde azalma oldu mu?
donmezzderya DeryaYlmz hareketlerinde azalma yok gayet iyi ama hep yatmak geliyor içimden kalkamıyorum enerjim yok hiç
_negolen_ Geçmiş olsun böyle yazılar görünce ürküyor daha da içimden bir ses olma sakın diyor 🙄🙄🤦🏻♀️
donmezzderya _negolen_ işte herkesin bünyesi farklı ben kovid oldum ama tekrar olmakta.in korktum kardeşim yeni gelen covid kapmış hiç bir belirtisiz şuan karantinada o yüzden korkuyorum her an gelebilir tekrardan diye ondan oldum ama perişan oldum
_negolen_ donmezzderya ya benn pandemi başladıgından beri hiç Covid olmadım maşallah bana o zaman ama korkuyorum da çok
DeryaYlmz donmezzderya yok kuzum ya korkudan gittim test yaptırdım🤦🏻♀️ Boğazlarım geçti sadece, sen nasılsın birşeyler yiyebildin mi
donmezzderya DeryaYlmz aman dikkat et kendine dinlen bol bol Ben yataktan kalkamıyorum annem çorba yapmış getirdi onu zorla içtim midem yanıyor şimdide anlamadım valla yarına geçer inaşllah yatmaktan sıkıldım 😂