Halime0638 gokcekocyigit07 inşallah canim 2 adim atmak bile cok zor geliyor inşallah en yakinimda bulurum
gokcekocyigit07 Halime0638 trendyoldan da bakabilirsin, ya da zamanın az ise yemeksepeti banabi den market siparişi ver eve ben öyle de çok şey aldım, doğurdum bez, ıslak mendili hala online alıyorum 😂
Nur3307 Halime0638 şokta var ama ben orta boy vardı şokta küçük geldi bana migrostan aldım oradaki büyük boy daha iyi geldi bana
cahillesohbetikestim Halime0638 Ben ambalajcıdan aldırttım 8 liydi büyük boy benim bütün her şeyime yetti hatta arttı bile 🤣 böyle battaniyesi dahil her şey sığdı içine
Halime0638 cahillesohbetikestim ayyy böyle bulamam ki simdi cantami hazirlamam lazım ne olur ne olmaz ambalajci falan nerde hic bilmiyorum 😀 bide alakasiz ama kanepende uzun sureli oturulan yerde biraz çökme yada yumusama oluyor mu
cahillesohbetikestim Halime0638 henüz bir şey olmadı da ortası biraz böyle ayrıldı gibi oldu eskisi gibi bitişik durmuyor fotoğraftan da belli oluyordur zaten 🤣
Halime0638 cahillesohbetikestim eget o yüzden sordum ayni tarz da benimde var deseni falan ayni hatta kumas yapısı o yüzden sordum benimkininde arasi acildi 😂😂
Halime0638 Bebek9 31+5 im ama ara ara yalancı sanci denen şeyden giriyor o yüzden en kisa zamanda hazirlamaya çalışıyorum
Nilufar_1996 Bende bebeğin kıyafetini koymak için almak istedim fermuarli olanlardan Bizim a101 gelmemiş. Kilitli olan şokta var ama ince oluyor onlar.