Mervekahya Amnion sıvısı aldıran ve risk yaşayan arkadaşlar var mı merak ediyorum Ve diyarbakırda ahmet hocaya giden varmi bunun icin
parasetamoll Mervekahya neden aldıracaksınız? Bilmiyorum bi tanıdığım Ahmet hocaya aldırmıştı ama devamını bilmiyorum
Smyrpd Mervekahya aynı şeyleri bana da söyledi bağırsakta parlaklık vs. Burnu küçük ensesi kalın ama duruşundan olabilir suyun az çok net görünmüyor dedi ama bi sürü olumsuz şey saydı hiç güvenmedim. Amniyosentezi de yaptırmadım yaptırsam bile ona yaptırmam hiç sevemedim hastasına yaklaşımını. Merak ediyorum senin ne yaptığını, mesajımı görürsen lütfen yazar mısın?
Mervekahya parasetamoll testlerimi yüksek cıktı ve detaylı ultrasonda da bir takım gözlemler çıktı ve yaptırmam gerektiği ni söyledi Acaba o yaptıran dan bilgi alabilir misiniz
Mervekahya parasetamoll trizomi 13 18 yuksek çıktı ve barsak larda parlaklık var gelişim geriliği görünüyor
parasetamoll Mervekahya o yaptıran şu an başka şehirde bi abla bende nosu yok ama ben geçen Ahmet hocaya gittim büyük övgülerle bebeğim de kalpte parlaklık çıktı sadece o başka da birşey yok ama bizi korkuttu eşim de aynı hastanede dr öğrencileri biraz abartıyor filan dedi ama trixomi riskli ise bilmiyorum isterseniz başka bir dr’ye de görünün ama sıvı aldırma ise tabiki kendisi iyi yapacaktır alanı sonuçta
Mervekahya parasetamoll ahmet hocanın öğrencilerimi abartıyormuş tam olarak anlamadim eşiniz ahmet hocanın yanın da mi ? Evet ahmet hocanın alanı olduğunu biliyorum ama insan ister istemez endişeleniyor Fiyatı hakkında bilginiz varmı
parasetamoll Mervekahya hayır Ahmet hoca abartıyor diyorlardı burada yazmak ne kadar doğru bilmiyorum:) Yok eşim başka alanda İnan hiç bilmiyorum sekreteri gerekli bilgiyi vermedi mi? Normalde doktorunuz kim? İkili üçlü testte mi yüksek risk çıktı