Melisayaren Kıyafetlerini ve hastane çantasını ne zaman hazırlama başladınız anneler ben 28 haftalık olucam ama kararsızım ne zaman başlasam diye sararma falan olur diye korkuyorum :)
Deletedmom_7156 Melisayaren ben 32 başladım çok zorlandım keşke erken baslasaydim dedim bence yavas yavaş yikamaya utulemeye çantayı hazirlamaya başlayin git gide agirlasiyorsun ve kurumasi filan uzun sürüyor ister istemez zorluyor insani
esmer3 Melisayaren 30. Haftada her şeyini aldık şimdi öylece duruyor çekmecede 34 te yıkar ütüler çanta hazırlarım 🤣
Merveee__1990 Melisayaren 35+4 olduk simdi başladım hazırlığa biraz geç oldu ama sen 33 te başlaya bilirsin
aselveannesi17 Ben ağırlaşırım sonra zor gelir diye 30 da yıkadım dolabı vardı zaten herşeyini yerleştirdim hastane çantamı da 31-32 gibi hazırladım duruyor 38. Haftamdayım sararma filan olmadı 😌
Deletedmom_7156 Melisayaren hayır canim sıfır kiyafet olunca hiçbirsey olmadı 2 hafta oldu yapalı tertemiz duruyor dolapta
Mimik 30 da basladim, Hala devam ediyorum😅 33.3 ile, simdi kizimin yikadigim son camasirlarini utulicem🥰🥰🥰 Hastane cantami dün kapattim… Puseti silip, kurumaya birikicam🤩🤩🤩
nurunhayali Haftadayım hiç bişi almadık daha erken doğum riskimde var ama bekliyoruz bakalım🙂 sadece bakıyorum internetten öyle 😅