Selam arkadaşlar bende sizler gibi doğumuma yakın günlerce aylarca buralarda sizlerin hikayelerine ortak oldum.
İkiz gebeliğimin son 4 ayını rahim ağzı kısalığı başlamasayla yatarak geçirmek zorunda kaldım 35.haftamda kontrolüm vardı ve 4 aydır evden çıkmayan ben bir gün önce çıkıp bi hava almak istedim ve dışarda yediğim tavuktan zehirlendim 😕
Neyseki sabah kontrolüm vardı ve yaşadığım ishal yüzünden 4 cm açılmamın olduğunu ve bebeklerdrn birinin başını hissettiğinin söyledi doktorum acilen doğuma alındım şükür ki bebeklerimde bi zehirlenme olmadı.
Bende bazı anne adayları gibi doğumdan aşırı korkuyordum hatta bi türlü sezeryan şekline karar veremiyodum çünkü normalde kan verirken bile bayılırım daha sonra doktorumla spinale karar verdik
Titreyerek girdiğim doğumdan gülerek çıktım gerçekten ekip o kadar destek oluyo ki inanılmaz güzel geçti ve doğum başladı belden yapılan iğne inanın hiç bişey değil elden açılan damar yolu daha acı verici zaten hemen uyuşma başlıyo ve sizi yatırıyolar o ara sonda takılıyo ve 5 dk sonra bebekleriniz yanınızda :)
Sonu buruk dedim çünkü bebeklerimin ikiside doğduğu anda çok iyiydi ama birinin 10 dk sonra solunumu hızlanınca küveze alındı durumu iyiye gidiyo inşallah kısa zamanda kavuşucaz 🙏🏻
Yarın bir haftalık oluyoruz bile
Sezeryan düşünen anne adaylarım gerçekten spinal çok güzel merk ettikleriniz olursa yazabilirsiniz
Bide dualarınızda oğlumada yer verirseniz çok mutlu olurum 💕