Fadimenur42 Dogum yapan anneler suyunuz felan mi geldi sancilarinizin baslamasi icin egzersiz vs birsey yaptnz mi ben 40 haftaligim daha sancim vs hic bisi yok
busegrr Fadimenur42 38+5te ne ağrı ne sancım hiiiç bir belirtim yoktu, kahvaltı yaparken aniden suyum geldi ve yine sancım yoktu ki kendimi son hafta temizliğe verip epey yormuştum, boşa gitti çünkü açılmamda yoktu😂 ansızın sezaryene alındım🤭
kediannesi60 Fadimenur42 canım daha bugün doktordan geldim doktorumun bana önerdikleri günde 2 saat yürüyüş , haftada 2 kez ilişki , ahududu yaprağı çayı iç dedi günde 3 defa sonrasında pilates topunda egzersiz , squat birde perine masajı önerdi zeytinyağıyla 🌸
yyagmurrr Fadimenur42 benim doktorumda bikaç şey önerdi ama en etkili olan merdiven inip çıkmak dedi sabah 1 kere akşam 1 kere binanın 6 katını in çık dedi. En etkili yöntem buymuş
kediannesi60 Fadimenur42 eczanelerde oluyomus balım ama biz bulamadık kaç yere sorduk aktara sorucam yoksa trendyolda var 10 lira
kediannesi60 Fadimenur42 benim 36+5 ama doktorum erken doğurmamı istiyo 40 lara kalmadan bebek önden gidiyo normal doğurmamı istediği icin erken başlattı beni
Fadimenur42 kediannesi60 Ben 40 haftaligim canm işte am benm çocuk dogmuyor 😂😂 1 buçuk santim acilmam var ama sanci hic birsey yok
kediannesi60 Fadimenur42 valla beklemek cok zor ben su haftada ağırlastım yatıp kalkmakta zorlanıyorum seni düşünemiyorum 🤦🏼♀️