31 haftalik olduk. 2 mart hesaplanan tarih, normal dogum istiyorum insallah. Ortada henuz hicbir hazirlik yok😂 son 2 aydir ev tadilati ile ugrasiyoruz baya bir is yapiliyor. Ev darma dagin oldu (banyo, tuvaletler, merdivenler vs degisti). Toz duman icindeyiz 4 hafta surecrk dediler ve suan 8 hafta felan oldu iste. Biktim artik. Hergun evde ustalar, hem ben hem esim calisiyoruz. Ailemiz uzakta. Haftasonlari gelip boya ufak tefek islere yardimci oluyorlar. Bu gidisle anca 2 hafta sonra bitecek ve temizlige baslanicak
Bebek odasi icin mobilyalari siparis verdim. Kiyafetleri var ama henuz dolap yok iste. Hicbirsey yok😂. Birde bu yetmezmis gibi 36 haftaya kadar caliscam.. hollandada malesef boyle. Ve mudurum sagolsun izne ayrilmadsn once nekadar is varsa hepsini bana yikti.. hic acimiyor. Cidden artik aksamlari bile mesai yapiyirum evde laptopun basinda. Haftasonlari bile emaillerimi kontrol ediyorum.. hic dinlenmeden doguma gidicem cidden. Neyse ben icimi doktum baya uzun oldu kimse okumaz muhtmeelen😂