Sertbas41 Bayraktarbusr 33+2 sadece hastane çantamız kaldı +10 kilo aldım duba gibi hissediyorum kendimi 🥲 senin hastane çantan hazır mı
Deniz59 QueenMommy verirsin verirsin ben doğuma 117 kilo ile girdim eve geldiğim zaman 110 dum sonra 103 oldum tabi sonra yedim hep 105 oldum şuan diyetisyene gidiyorum 101 oldum 😂
Bayraktarbusr Sertbas41 daha eksiklerimiz var bu hafta onları alıp yıkama ütüleme işi biter ancak 2. Bebek olunca insan biraz ağırdan alıyo sanırım 😅
Handan_65 Bayraktarbusr 32 +2 72 ile hamile kaldım suan 76 😁😁😁fazla kilo almadım sadece arka tampon ve göbek şişmemde yok elimde ayağımda sanırım cok sokaklarda sürttüğüm için şişmedim😁😁😁😁😁
Deniz59 QueenMommy bende öyleydim ya tabi eski kiloma dönmem için 10 kilo fazlam var veremem dedim ama gene gitti kilolar sadece göbek kaldı 🤣
SayeMom Bayraktarbusr 32 haftamdayım 10 kilo almisim 45 le hamile kalmıstım 55im suan Allahıma sükür hala zayıf cılız gözüküyorum sadece karnım top gibi fiziğim düzene girmiş gibi, çünkü 45 kiloyken bir kemik torbası gibiydim🤓
cahillesohbetikestim Bayraktarbusr 32+1 82 ile hamile kaldım 4 kilo verdim şimdi verdiğim kilolarla birlikte 7 kilo almışım 85 im şuan 🤣
Sertbas41 Bayraktarbusr valla benim ilk ama sabırsızlıktan hazırlamıyorum hazırlayınca hemen gidip doğurmak istiyorum 😀
Bayraktarbusr Kızlar instagramınız nedir bebekler doğunca birbirimizin büyütmesine tanıklık edelim benim busraa.bayraktar