Kardii Hamiş anneler merhaba 🙂 biz şuan 1 ay 2 günlüğüz dün kalp atışını gördük daha duymadık küçük olduğu için çarşamba yada cuma gidip duyabiliriz inşallah Rabbim in izniyle size sorum siz kalp atışını hissettiniz mi seğirme gibi dün uzandığım yerde izledim kasık bölgemi biraz göz seğirmesi gibi seğiriyor ve ayriyetten oğlan çocukları böyle seğirme gibi kendilerini belli ediyorlarmış öyle mi gerçekten ?
Cismmpoyraz48 Kardii cnm ben 4. Aydayim yeni yeni hissediyorum 😊rahiminde büyüyo o olablir bebegin olduğunu sanmiyorm çünkü çok minik dha 😊
parasetamoll Kardii rahim içinde canlı oluştuğu için rahim genişliyor büyük aort damarlar var orada uzanınca atarmış gibi olur görünür aöa o sizin damarınız:)
Kardii Cismmpoyraz48 4 aya kadar kız çocukları belli edermiş şimdilerde seğirme oluyorsa erkek çocuk olurmuş çin takvimde de erkek diyor bana göre eli ayağı düz olsun sağlıklı olsun yeter de merak ettim böyle mi diye 😊😊
Cismmpoyraz48 Kardii onlar hep büyüklerimizden gelen inanç cunki ben oglumda 5. Ay hissttm kizimda yeni yeni hissediorm ama çoğu tutuo tbi rabbim gönlüne göre versin cnm allah sağ salim kucağıniza almayi nasip etsin sağlıklı olsunlarda 🤗
Bsrerkk Kardii çin takvimine inanmayın benimde erkek gösteriyordu kendi doktorum iki kere başka bi doktor bi kere kız dedi muayene olduğumda Allah nasip ederse kızım olucak 😇
Tomrisinizi Kardii hayirlisi olsun saglikli olsun 🤗 ama insan merak ediyor çin takvimi bende tutmadi karbonat testi tuttu 8. Haftanda onu yapabilirsin heyecan olur 😁
parasetamoll Kardii öyledir emin olun ben videoya alıp doktora gösterdim eşime inanmayınca eşim de doktor bana damar damar dedi 12 de tabi annelik şeyi hareket kalp atışı sanıyoruz ama değil biz 22 olduk hala stetoskop ile kalp atışını duyamıyoruz :)
Sulemrahkuzey Tomrisinizi karbonat testini nasıl yapıyorsunuz ben şuan 12 haftalığım yapsam olur mu 😊
parasetamoll Kardii öyle sonra hareketleri hissedince anlıyorsun bu değilmiş daha stres yapıp merak edeceğin o kadar şey var ki o aorta takılma:)
parasetamoll Kardii yani 18 e kadar hareket zor hele 8 hastalıkken imkansız 😂 Benim de 16 ya kadar kanama oldu şükür şimdilik geçti