Sibelblby İğneden sonra bacaklarımın üst kısımları kalcam iki tarafta kaç gün geçmesine rağmen agrıyor ne sağa çok fazla yatabiliyorum nede sola sizde de böyle bir durum oldumu bilgi verirseniz sevinirim
Fkurt Sibelblby benimde öyle oldu hatta belime falan vuruyordu ağrısı sordum normalmiş yağlı bir ilaç olduğundan yaptırırken bi sağ bi sol olarak yaptırmaya çalış
myram1 Sibelblby cnm bir kere yedim o iğneyi aman bidaha bu gebelikte verdler hastaneden kaçtım yaptırmadım çok kötü oldum .. doktoruma fitilini yazdirdim
Polat2706 Sibelblby proluton mu vuruldun canım bende 3 günde bir olurdum ve dediğin gibi olurdu yağlı bir iğne çünkü
Musabnannesi Sibelblby evet canım ağrıyor benimki de öylr olmuştu iğneler bitmişti 10 daha o ağrılar devam etti
Sibelblby Polat2706 bir defalık vuruldum ama gecmiyor agrı halla agrıyor kaç gün geçti üzerine normal mi anlamadım
myram1 Sibelblby aynen cnm hayatımda yediğim en kotu iğneydi valla 😬 çok yagli hemşire bile zor yapmisti bidaha verdiler kaçtım hastaneden şimdi fıtıl olarak kullanıyorum
Sibelblby Musabnannesi Bir tane olmasına rağmen kac gündür agrıyor bende anlam veremedim o yüzden sormak istedim
GurbettebirAnne Abartilcak kadar agrisi yok ben ilk uc ay hergub kullaniyorum hemde iki tane dediginiz gibi olmadi bende😊
GurbettebirAnne Sibelblby benim karnimin halini gorsen oturur aglarsin iki igne vuruluyorum tek duam saglikli tutunmasi kucagima alicagim gunu dusununce agrisini dusunemiyorum gecmis olsun😊
Seymaben Sibelblby pruloton igneden bahsediyorsunuz heralde hamileligimin basinda 3-4 kez vurulmustum her seferinde acidan aglamistim malesef agir bi igne yağlı oldugu icin dagilmasi falan zor oluyor😐buz tutun bide surekli ovalayin vurulan yeri
Seymaben Sibelblby eklem agrisi vs falanda yapabilir surekli ovalayinki dagilsin biran once igne gecmis olsun❤️
ikizlerin_annesi__ Sibelblby Canım ben de proton vuruluyordum ama benim de sadece iğne vurulan yerde sızlama oluyordu iğne vurduktan sonra eve gelip ama kolanya döküp o yeri masaj yapmamı istiyordun hemşire de bana öyle söylemişti eşin oraya masaj yapsın yavaş yavaş bezi olmasın bezi olunca ağrı yapıyor demişti
Semadeniz Sibelblby iğne vurulduktan bir gün sonra başlıyordu benimde yürürken topallıyordum. Kimse derdimi anlamıyordu. Çok kötü bir ağrı. 2-3 gün sürüyordu.
Merme Sibelblby 10 günden sonra hafiflemişti ağrısı çok ağır bi iğne kolonya ile iğne yerine masaj yapıyordum hafifletiyordu
prensesannesiiiiii Sibelblby çok acıyor ben 2 gece yatamamıştım.. Ben 15 iğne kullandım son iğnelrde vucut alıştı sanırım 😂🤷♀️hiç banamısın demedi yani ama ilk 5i feciydi