kuzeyinannesiiiii zeeynepp19 ben korktum valla şimdi bundan sonra nasıl yicem diyorum bende akşamları yatmadan önce meyve yiyorum oda mı etkiliyor kız yoksa ama ben bebek vitamin alsın diye meyve yiyorum cok😂🙈
zeeynepp19 kuzeyinannesiiiii Bende mandalina portakal ve muz her akşam yiyorum hem kış ayında kendimi korumak için c vitamini iyi oluyor tabi meyvenin kendi şekeri etkiliyor mu bilmiyorum kuzum ama çikolata ve tatlıdan vazgeçemiyorum bakalım yarın sonuçlarım nasıl çıkacak😂
kuzeyinannesiiiii zeeynepp19 Allah seni napmasın vallahi ben düşene kadar yemem kendimi tutcam bende mandalina muz portakal yiyorum her akşam rutin bian şaşırdım dedim acaba çok yiyom meyve ondan mı ama benim kesin çikolatadan cıktı kız ben sabah aç karnına çikolata yiyorum 😂😂🤷♀️
Serife-57 Hiç mide Bulancak bişey yok ama aç karna içtiğiniz için belki olabilir bende yeni yaptirdim hiç sorun olmadı gayet rahat içtim çok tatlı değil abartılacak tadı yok iyiydi
kuzeyinannesiiiii Serife-57 ben aç karnına kan ilacımı içince bile bazen midem bulanıyor kusuyorum o yüzden korktum yaa🤦♀️
zeeynepp19 kuzeyinannesiiiii Valla sabah kahvaltısında yiyorum öğlen yiyorum akşam yiyorum çikolata vazgeçilmezim gibi bişey😂 ama yarın sonucuma göre vazgecmem gerekebilir bu beni üzer 😢😢😂😂😂
_ipekkkkk kuzeyinannesiiiii Bende hiç düşünmüyordum yaptırmayı herkes yok zararlı bilmem ne dediler ama dinlemedim doktorum iyiki iyilik yaptırmışız dedi Şuan diyet yapıyorum ve insülin kullanıyorum 🤲🌸 34+2 olduk elhamdülillah 🤲✨ Sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar 🤲🌸
kuzeyinannesiiiii _ipekkkkk oyy kıyamam insülin kullanıyorsun rabbim yardımcın olsun biran önce saglıkla kazasız belasız kıcagına almayı nasip etsin yavrunu inşallah 🙏🙈
kuzeyinannesiiiii zeeynepp19 benide üzdü doguma kadar yemiceksem nasıl yaparım nasıl olur bilmiyorum çok güzel birsey ya böyle çayla öyle güzel oluyor ki 😔😔
Mellaaa Berru Ben özel hastane kontrollüyüm ama doktorum sağlık ocağında yaptırmamı söyledi. Ama genel olarak sağlık ocağında yapılıyor zaten.
kuzeyinannesiiiii Zeynep_imveAnnesi yok canım yarın sabah dahiliyeye gidicem yememe dikkat edicem bakalım nolcak
Poyrazin_annesi Iykı seker yuklemesı yaptırmamıssınız. Şuan bıle yuksekse seker yukleyseydınız daha yuksek cıkıcaktı. Dahılıye sızı dıyetısyene yonlendırr ınsalah normale doner. Bn dıyetısyenle normale döndm
kuzeyinannesiiiii Poyrazin_annesi ayy inşallah ya valla yarın bakıyım nasıl oluyor bende ona şaşıyorum yükleme yapmadım ona ragmen yüksek cıktı Allah korusun yükleme yapsaydım