serapinci ikramomm cnm ben hiç anlamam ama kese fasulye gibiyse erkek diyolar ne kadar doğru bilemem😊😊
serapinci Siracinannesi yorumlara anca gelebildim bulamadım bir türlü cinsiyet erkek bizim. Biraz geç oldu yazdım ama anca bulabildim yorumları 😊😊
Siracinannesi serapinci https://imgyukle.com/i/oJJsNR benimkine de baksana bugun gittik ama yok öğrenemedim 😂
Tanemveannesi_ Mavis_anne25 IMG yükle yaz Google ordan resmi yükle ve altta link çıkıyor onu kopyala buraya yapıştır canım
serapinci Siracinannesi ay ben anlamam ki bende bilenlerden tahmin edenlerden duyayım diye resim ekledim😂 kese yuvarlaksa kız fasulye ise erkek diye duymuştum ne kadar doğru bilemem😄 size hissettiğim de kız sanki 😍
Siracinannesi serapinci ay amin inşallah 😍😅 bı oğluşum var zaten bu da kız olsun isterim ama tabi sağlıklı olsun önceliğimiz bu 🙏🥰
kendincebirii Merve098 %80 erkek bence aynı erkek duruşu gibi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah 🥰
cukulataannesi Zarinzemzem bunda diğeri kadar emin olamadım ama erkek olabilir☺️ gönlünüzden geçen olsun inşallah