Bkyya SekerAnne migren bantları satılıyor onları Bi dene istersen ben onlarla idare ediyorum evde olmadığında evde mentol var mentolle alnıma 5 dakika masaj yapıp üstüne 10 15 dk (rahatlığı hissedene kadar) soğuk uyguluyorum iyi geliyor
Arya22 SekerAnne Benim doktorum sade türk kahvesi içebilirsin demişti migren tutunca. Bir de migren içinde magnezyum tavsiye ettiler bana kullanıyorum iyi geliyor
iremss SekerAnne içebiliyosan sade tütk kahvesine limon damlat 1-2 damla mentollü stick kullan bi de yapabilirsen yat karanlıkta dünden beri çekiyorm yeni kendime gelmeye başladı m
hunilianne SekerAnne https://ty.gl/1qimke5s8z bana etki eden bu oldu. Alnıma sürüp yatıyorum geçiriyor ağrıyı
SekerAnne hunilianne evet bunun başka bir markasını kullandım ama bitti gerçekten etkili , teşekkür ederim 💐
Burcumm SekerAnne benimde migrenim var canım lanet bisey patatesi dilimle tuz dök bas örtüsüne diz başına bağla karanlık odada sessiz yat biraz hamilelikte bi bu iyi geliyo
Cizi-kraker Burcumm Benim migrenim yok ama anlattığıniza göre yaşadığım ağrı migren resmen basım çatlıyor böyle bir ağrı hiç yaşamadım ne yapsam geçmedi parolun etkisi yok ilk gebeliğim de yoktu böyle bir şey ama bunda baş ağrısından ağlıyorum