Bebegmbenm Durubebegim 39+5 için bir haftam var 😁 40 kadar beklerse açılmam da olmazsa hala suni sancı mı teklif etsem acaba doktora bilemedim 😁 yarın kontrolüm var sorcm bunuuuu
basak3321 Bebegmbenm şöyle söyliyim ben en başından beri özel hastaneye gidiyordum muayeneye ve çoğu kişi bana özeller çoğunlukla sezeryan doğumdan yana diyordu artık ne kadar doğru bilmiyorum bir de devlet Hastanesi’ne gittim acaba orada ne dicekler diye ve devlette bana normal doğumun mümkün olduğu söylendi ben de beklicem bakalım bebeğim ne zaman kendi isteğiyle gelmek isterse gelsin ben zorlamiyim 😂🥰💃
Bebegmbenm basak3321 gerçekten öyle ama devlet hastaneleri normale teşvik ediyor . Konumuz ile alakası yok ama 3321 rakamları nerden geliyor 😁 Mersin yada Diyarbakır’la alakası var mı ? Eskiden tüm kart şifrelerim 3321 idi dikkatimi çekti 😁
Bebegmbenm Cokistersengelerbence inanın 36 kadar çok rahattım 36 dan itibaren ağırlaşınca sanırım zorlanmaya başladım 9 gün kaldı yazıyor program da ama günler geçmiyor 🥺
Durubebegim Bebegmbenm bende yarın giderim normalde sen istemedikçe doktorlar 41 haftaya kadar bekliyo suni benim en son isteyeceğim şey olur 😩🥵
ftmnr_drgt Bebegmbenm 31+2yiz gelişimi 32+4 bende normal süreçle ilerl3dim hamilelikte bulantı kusma yaşamadım bebegimin boyu ve kilosu onde buda iyi beslendiği icin demisti doktorum birde eşim 190 kizimizda uzun boylu gidiyor 14 hafta ve 30 hafta arasi burun tikanikligim çok oldu artik geçti , kızımda 17.haftadan beri çok hareketli artik.daha da şiddetli 24.haftadan bu yana bende normal düşündüğüm için son ana kadar bekliycem her seyi hazır zamanını bekliyoruz 😊
Bebegmbenm ftmnr_drgt o burun tıkanıklığını bende yaşadım uyuyamıyordum gece sprey aldım o baya rahatlatmıştı . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah çok az kalmış 🌺
Bebegmbenm Durubebegim bugün gittim kontrole. Pazartesi açılma var mı bakalım ona göre perşembe cuma sen seç günü doğumu başlatalım suni ile dedi ben sormadan
ftmnr_drgt Bebegmbenm sprey ilkte önermedi sonra önerdi ama kullanmadım, çift yastık ile yattim hep , burun bandi önerdi denedim çok cozum olmadi artik geçti yavaş yavaş, çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz 🐣❤
Durubebegim Bebegmbenm valla benim doktor 38 de beni bekliyordu gitmedim korkudan iykide gitmedim bugün nişanım çok az geldi şimdide hafif hafif sırtıma vuruyor