Serapserap Merhaba hanımlar bebekleriniz kaç kilo haftaya göre benim 29 hafta 4 gün 1458 kg normal mi sizinkiler nasıl...
BarBeyzazer Serapserap gayet seninki bende ikiz bebek bekliyorum ikiside 1350 ye yakındı doktorum haftalarındalar uyumluları güzel dedi
bollysena Serapserap 26+5 iken gitmistim kontrole 865 gram dı suan tam 29 haftaligim programda 1150 gram yaziyor ama gercekte kac bilmiyorum tabiki 1 kiloyu geçmiştir dusunuyorum 😊
Serapserap BarBeyzazer İkiz bebek zor Allah kolaylık versin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın...
Canimmmm eliferdem bence kilosu gayet iyi oğlumda doğumdan iki hafta önce 2700 Gr di doğumda 3700 olmuştu son haftalarda daha çabuk kilo alıyorlar
Serapserap Umrankement Maşallah maşallah ama ben biraz korktum kendimi frenlemeye çalışıyorum ekmeği bıraktım
Serapserap deletedmom507 bana hiç önde gidiyor demedi ama ben biraz tedirgin oldum maşallah yavrunuza
Burcu16 Serapserap gayet normal maşallah benim 26. Haftada 700 gramdı :( 27. Haftamdayım şuan umarım iyidir
DilayVardar 31 haftaligim dun kontrol vardi kilosu 1470 boyu 40 cm dedi biraz zayif geldi bana ama doktor gayet normal dedi iri bebegide dogurmaso zor dedi😄 analik iste zayif geldi bana 😞
Serapserap DilayVardar daha zaman var zaten son haftalar daha kilo alımı iyi oluyormuş sağlıklı olsunda