Ozlem2904 Yesim agustosun ortasinda cennet hurmasi 😂😂😂 hicbiyerdede bulamadik zaten kasim girince bol bol yedim 😂😂 gece 11 12de google da telefonlarini buldugumuz civar manavlari hep aradik
kuzeymomsss Yesim 3 4 gündür canım panda markasının sen ben çilekli dondurmasını çekiyordu canım ama dün gece öyle bir çekti ki anlatamam yaşadığım şehirdeki neredeyse her bakkala her markete gittik yoktu 😂😂 normal bir çilekli dondurma aldık geldik ama aşırı canım çekmişti 😂😂
B-Y94 Ekimdi sanırım veya kasımın başında yeşil erik aşerdim malesef bulamadım mart sonu nisanda bol bol yicem doğuma son 1 ay kala İnşALLAH 🥰🤰🏼
hunilianne Yesim bunu anlatmasam olmazdı ya iyi ki sormuşsun😅 bi gün dersteyim dersin bitmesine de 10 dk kalmış öğrencinin birinin suratında domates gördüm resmen gözüme gözüktü😁 dayanamadım çocuğun birini bakkala yolladım 2 domates aldırdım birini ben yedim birini de doğrayıp öğrencilere dağıttım. Şu an oğlum domatesi çok seviyo suyunu falan zevkle içiyo😍
2melekannesii___ Yesim Ilk gebeligimde küçükken yedigimiz dikenli otlar vardı adi kangal. Soyup icinin sulu yerini yiyosun. Onu istemistim kışın ortasinda yaz olsaydi koylerden bulurduk belki. Simdi kızım 1 buçuk yaşında eşim bu sana benziyo değişik diyo 😂😂😂
asellmom Yesim kestane şekeri erik limon waffle bunları çok istemiştim çok şükür yedim ama hala eriğe doyamadım Bi an önce mevsimi gelsinde yiyelim. Onun dışında hep annemin yemeklerini aşerdim bekarken ben bunu yemem dediğim yemekler için anneme yapta yiyelim anne diyorum hep 😅😅
wiss123 Yesim toprak . O kadar çok canım istiyor ki anlatamam dişlerimin altı kaşınıyor resmen toprak gördükçe 🤣😂
ucpasaannesi Yesim Soba da yanan kömür kokusu 😜🤦🏼♀️ sobayı açıp açıp kokluyordum . Eşim delirdin mi zehirlenicen diye kızıp duruyordu 🥴
hamisanne_63 Yesim valla komik degil ama en çok hıtta acur aşerdim yine olsa yine bir poşet dolusu yerim o derece cok severim tuzla🤤🤤