Gzmmmmmm11 Kızlar selam 🖖 3 gündür ishalim 29 haftalık gebeyim doktoruma yazdım dahiliye görünmemi istedi benim gibi olup sıkıntı yaşayan var mı korktum şimdi
Hkaraaslan Gzmmmmmm11 aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum dahiliyeyle görüştüm gaita testi yapıldı herşey normal çıktı . Demir ilacını değiştirmişti doktorum sanırım o yaptı eskisine döndüm fakat vücut alışana kadar devam edicek sanırım . Siz demir ilacı ne kullanıyorsunuz?
Ozlem2904 Gzmmmmmm11 27.haftada bende ishal olmustum tam 10gun surdu ne yptysam gecmedi bol bol su ictim sadece dr um o zaman salgin oldugunu soylemisti
Minnakkurabiyeveannesi27 Gzmmmmmm11 kuzum bende yaşadım gıda zehirlenmesi olmuş doktorum öyle dedi patates ve muz tüket bol su iç dedi devam ederse tekrar yanıma gel dedi
Hkaraaslan Gzmmmmmm11 aynı ilaç aynı sıkıntıyı bende de yarattı işte eski ilacım feramata döndüm ama bilmiyorum düzelicek mi nerdeyse 1 aydır ishalim . günde kaç kez çıkıyosunuz tuvalete ?
Lyra Bende gyneferonu kullanıyordum sabah aç karnına bir hafta ishal geçmedi arrik aglicaktim doktorum nirmal dedi son haftalarda bir tane ilaç verdi içtim düzeldi
Hkaraaslan Lyra ben de sabah aç karnına kullanıyodum ilaç verdi reflor diye ama eczacı bi arkadaşım hamilelere pek önermiyoruz diyince onu da kullanamadım
Hkaraaslan Gzmmmmmm11 aynı benim gibi işte doktorunuza demir ilacını değiştirmesini isteyin bence ama bakalım düzelcek mi ben sabah aç karnına içiyodum artık gece yatmadan içiyorum feramatı
Gizmos @Gzmmmmmm11 kullanılan ilaçlar o kadar etkiliyor ki. Ben de magnezyum kullanıyordum bir hafta boyunca hem de çok kötüydüm. Bırakınca düzeldim. Şimdi de Demir ilacından dolayı çıkarken zorlanıyorum 🥺