Cotanakk yok yok canım özellklerine gir bak bagi 9 kg ye kadar taşıyor buda en en en fazla 1 yaş demek ki zaten bebk yatmaz onda pek nuna ise göobal marka ya bence ilk üç marakdan biri diğer ikside 4 moms ve babybjörn bance . Şuan kzım 21 aylık hala bile almak siiryeoum her ebebeğe gitmemizde üstne biner 😅 ama evimiz dar olabildiğnce az şey almak siiryeoum salıncağı da var zatne o yüzdne almadım . Ha bu arada ben pregonun bi ana kucağını almıştım ama bebek 1 aylıkken satıp joie sansa aldım çok memnundum ama bebk büyünce hiç durmak istmedi haliyle sattım 5,5 aylıkken babybjörn aldım o ço praitk hafif ve katlanır olduğu için her eure de taşınıyor bir yaşıan yaklaşırken onu da sattım gerke kalmadı çünkü , ama nuna nın en en büyük özelliği yenidoğanken ana kucağı büyüdükçe de kitap okuma koltuğu amacıyla kullanılması ergonomik tasarımı kalitesi bagini çok çok üstünde buna emin olabilriisn , şuan bebeğim olsa ilk 4 ay için 4 moms sonrasında da nuna alırdım . Sallama aparatını alacak msın bilmiyorum ama ben almazdım çokk gerke yok çünkü tek dokunuşka rahat 1 dk sallanıyor zaten . Ha şunu da diyim şuan sıfırı 2 bin ikinci elde tertemziini 500 e hatta belki daha ucuza bulabilrisn bi bakmanı öneririm 😇