ZlihaNur Dryakbts 26.haftadayım yeni konuldu teşhis Progestan verdi aşırı stresliyim inşallah 37. Haftaya kadar bir sıkıntı çıkmaz
Dryakbts gamzekubra amin canım. Korkuluyor insan çok üzülüyor endişe ediyor ama rabbim beterinden korusun. İnş sağlıcakla alcaz kucağımıza
Vselen SekerAnne @Dryakbts çok güzel olmuş :) benimkisi kız biz bakabilirz teyzeleri 🙈 Bende dün hazırladım neler koyabilirim diye yedek zıbın koyarım diye düşündüm artı bir poşete henüz yıkamadım ama sadece takımları belirledim kafamda
Sedo Bende 16. Haftadayım büyük bir kanama yaşadım plesenta dekolman yani ayrılması oldu varmı benim yaşadığımı yaşayan hep yatıyorum wc dışında kalkmam yasak.
Dryakbts Sedo yok kuzum onu yaaşamadım ama bir kaç kişiden duymuştum . Peki şu an ne durumdasın ne yaptılar
Sedo Dryakbts canım hastanede yattım 4 günsonra çıktık yatacaksın sürekli dedi. Haftada bir düşük iğnesi , günde 2 kez progestan, fitil falan verdi 2. Gebeliğim ilkinde hiç böle bişi yaşamamıştım.
Dryakbts Sedo insan başına gelmeyince anlamıyor. Bende 22. Haftaya kadar çok iyiydim hiç sıkıntım yoktu ama 22 den bu yana aşırı zorlanıyorum. Sağlıcakla alalım bebişlerimizi inş
Zasli SekerAnne inşallahhhhh.ol bol dinlenin özellikle uzanma ve eğilme yapmayın. Alakası var mı bilmiyorum ama brn hep sola yattım birde. Hatta o haftaya kadar çocuğum gerideydi 1 hafta sobrasında öne geçti ve şuan durduramıyorum inşallah tosuncuk olmaz
SekerAnne Zasli maşallah 😌 solda yattığımızda kan akışı vs daha iyi oluyor gerçekten beslenmeyi iyi etkiliyor diye biliyorum
eeebruuu Dryakbts canım bende de aynı durum vardı ama çok şükür 30.haftalar da bu durumdan kurtuldum da herşey normale döndü normal doğum gözüküyor . Şu an 37 haftalığım doğumu bekliyorum . Doktor neden erken almak istedi canım ? Bekleyemez mi biraz daha gününü doldursun
Dryakbts eeebruuu canım yukarı çıksa bile vasa previa diye birşeyim daha var ondan dolayı sıkıntımız büyük dedi doktor. Erken alsak kordonun parçalanmasını önleriz dedi
eeebruuu Dryakbts anladım canım o zaman hiç riske atma hayırlısı ile insallah bebeğini kucağına alırsın 🤲