Gldnpkts Merhabalar bir süre önce göğüslerimin altı aşırı kasinmaya başlamıştı sicaklardan olduğunu düşünmüştüm aleo vera jeli suruyordum rahatlattığı için, bir kaç gündür kaşıntı yoktu ama bugün bir baktım iki göğsümü altı da kararmış 😣 jel kaynaklı mıdır yasayaniniz var mı daha önce geçer mı?
Nefesim74 Gldnpkts benim de iki göğsümun arası karardı ilk hamileliğim niye böyle oldu bilmiyorum boyun kisimlarimda da kararmalar var insallah geçer kötü bi görüntü oluştu çünkü 😏😏
Meriz Gldnpkts benimkiler de öyle canim. Uclari geçtim hep etrafa yayilmis alti üstü.. Yüzümde cikacagina göğsümde ciksin diye teselli ettim kendimi☺ bir de emzirdikce eski haline dönüyor dediler gorumcem de öyle oldu çünkü. Umarim bizde de aynısı olur.
Gldnpkts Nefesim74 evet inşallah geçer zaten hormonlar deli ediyor insanı bide bu değişimler moral bozuyor ister istemez🙁
Gldnpkts Meriz Benim sadece alt tarafta gördüğüm ama yayilmaz umarim ya da geçer doğumdan sonra inşallah
Gldnpkts YAkyol evet hamilelik nedeniyleymis genel olarak doğumdan sonra geçiyormuş ama öyle olur inşallah bizimde