1Rukiyye Kızlar 36+6 haftalığız 37.hafta kontolumuz var ve çatı muayenesi olucak büyük ihtimal İslami hassasiyetten dolayı kuafaöre gitmiyorum özel bölge temizliği için evde hamam tozu ile yapsam olur mu siz ne önerirsiniz 🤔
morsumbul 1Rukiyye çok kimyasal var içinde onu solumanızı o bölgede hamile iken kullanmanızı kesinlikle önermem
Elikra 1Rukiyye vallahi ben 8 aydır jilet kullanıyorum bu yaşıma kadar eldiven ve ağdayla almıştım ama ilk zamanlar çok acıyo diye şimdi de zaten göbeğim müsaade etmiyo göreyim bi de kontroller iki haftaya düşünce çıkmıyo ki alayım da artık jiletle bitirecem öyle görünüyor ben de kuaföre gidemiyorum
TubaDMR4 1Rukiyye bende araştırdım bu konuyu ama sizin dediğiniz gibi değil. sağlık açısından en doğru ve temiz yöntem ağda karnımızdan göremiyoruz keyfii bi durum diil kuaföründe işi o sen zina amaçlı aldırmıyosun açmıyosun orayı bence iyice araştırın farklı farklı kaynaklardan dinimiz aynı zamanda da mantık dinidir😉😊
1Rukiyye Elikra bende jilet kullanıyordum fakat göbeğimden dolayı göremiyorum yapamıyorum artık kötü pis hissediyorum kendimi ya yapamayınca
DamlaAli 1Rukiyye ben de ağda harici hiçbir şey kullanmam ama gebelikte en iyisi jilet. Hemkolay ve hijyenik hem kimyevi bir şey değil. Zaten son veya son ikinci alışın olur. Doğumdan sonra istediğin şeyle alırsın.
Elikra 1Rukiyye ben de yıllarca ağda eldiven kullanıp şimdi jilet olunca kendimi hiç temizlenmiş hissedemiyorum ama ne yapalım mecbur artık az kaldı ya sabır ya Allah☺️
Asilinannesi34 Bende ağdaya gittim tüyler kısa diye 3 kez almaya çalıştı simsiyah oldu keşke gitmeseydim şimdi göstermeye utanıyorum
furkaninannesii TubaDMR4 din uyarlanmaz şekil değiştirmez şartlara koşullara göre. O yüzden oranı annene bile gösteremiyprsun belli bi yaştan sonra. Kuaföre göstermek çok sakıncalı. En iyisi jilet yapacak bişey yok doğru birdir uyarlayamayız kendimize .
Sevdiyebicer TubaDMR4 katılıyorum size aksini düşünen açmam falan diyen doğumda ne yapacak düşünmedim değil
Mihriballim TubaDMR4 kesinlikle doğru bı açıklama yapmışsınız tebrik ederim . Kuaföre açamayacaginiz bölgeyi çatı muayenesinde nasıl açacaksınız merak ettim doğrusu. Çatı muayenesi de mecburi bişey değil madem haya açısından bakıyorsanız sanciniz başladığında bakılır