EceDrn Kızlarrr sona yaklaştık içimde garip bir his var tarifi yok 😍 Sizler de durum nedir son kaç diyorsuz. Hisleriniz neler eksikler bittti mi? Var mı yeni anne adaylarının sormak istedikleri 🥰 Bursa Jimer hastanesinde doğum düşünüyorum 8 ocakta tam olarak netleştiricez bana fikir verin lütfen deneyimlerinizi paylaşın. Daha önce yakın zamanda jimerde doğum yapmış birisi ya da yakını olan koşsun yardıma 🤷🏼♀️
cahillesohbetikestim EceDrn son 55 bizim de her şeyimiz hazır çok şükür yapacak bir işimiz de kalmadı zamanın geçmesini bekliyoruz 🧿💙
Zavira16 EceDrn 10 gün önce doğum yaptım. Ameliyat ekibi çok tatlı, gündüz hemşire ve hasta bakıcıdan memnun kaldım ama gece gelen hasta bakıcı iyi değildi. Lohusa şerbeti ve meyve, tatlı ikramları oldu. Sormak istediğiniz başka bişey varsa yanıtlarım
Elfklc EceDrn Bende jimer düşünüyorum özel doktora gidiyorum bi kaç hastane ile çalışıyor. jimerde doğum fiyatları nasıl acaba ?
EceDrn cahillesohbetikestim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşallah aramız çok az 😍
cahillesohbetikestim EceDrn amin canım inşallah hepimiz için 🧿🤲💙 evet iki gün var aramız da onu görünce yazayım dedim zaten 🥰
EceDrn Zavira16 rabbim bol sağlık bol ömür versin öncelikle hayırlı olsun 🙏🤗 Merak ettiğim şey çok aslında son zamanalrda çok kötü yorumlar almış benim doktorumda özel ( faruk dinçşahin) önerisi genel bir hastaneden se doğum üzerine bir hastaneyi seçmem gerektiği oldu bende hem evime yakın hemde köklü olduğu için jimer istiyorum ama yorumlar çok kafamı karıştırdı. Doğumdan tutunda ilerisine kadar bir çok soru işareti bıraktı kafamda herkes bişiler yazmış çıldırıcaktım benimde çok az bir zamanım kaldı artık bir karar vermem gerek o yüzden yardımcı olursanız çok minnettar kalırım gerçekten. Temizliği personel ilgisi doğum sırasında yaşadığınız bir olmsuzluk oldu mu mesela ya da bebeğinize olan ilgi nasıldı normal mı yaptınız sezeryan mı? Oda süslemesi fotoğraf çekimi oldu mu var mı eşinizi içeri aldılar mı gibi kafanızı şişirebilirmiyim 😢 Covid önemleri ne düzeydeydi özellikle merak ettiğim konu bu açıkçası şimdiden çok teşekkür ediyorum yorucam sizi 🙏🌸❣️
EceDrn Elfklc yani özel dokyora gidiyorsanız eğer doktorunuzun fiyat vermesi lazım benim doktorum ocakta tam net konuşuruz dedi. Kendi fiyatı varmış hastanelerle anlaştığı ayrıca bir fiyat almadım bu sebeple sizin doğumunuz ne zaman hangi doktora gidiyorsunuz?
Zavira16 EceDrn temizlik gayet iyidi memnun kaldım zaten gelip bişeye ihtiyacınız varmı diye soruyolar. Ben mecburi sezeryan oldum kendi tercihimdi. Fotoğraf ve oda süsleme yaptırmadım. Kendi ekiplerinden biri gelip bi kaç poz çekiyo hatıra olarak. Hemşireler genel olarak iyi. Eşim ve annem yanımdaydı izin veriyolar. Kayınvalidem kayınpederim falan gelip rahatça gördüler kimse ziyaretçi yasağı var demedi. Tek sıkıntı gece klima yeterli çalışmıyo teknik ekip gelip baktı bi sorun yok dendi ama bnce bilerek kısıyolar
EceDrn Zavira16 son bir iki sorum daha olacak size doğumda kıyafetleri siz mi verdiniz yoksa hastane ye ait kıyafet mi giydirdiler bir de haatane çantası için liste vs verildi mi hastane tarafından acaba
Zavira16 EceDrn bi liste vermediler. Hastane çıkışıda kendi götürdüğümüzü giydiriyolar kendileri vermiyor.
Saliha16 EceDrn benimde doğumuma 20 gün kaldı jimerde yapıcam bende. Doktorum dışardan gelecek fiyat olarak 2021 fiyatı 6bin demişti ama ocakta zam gelebilir dedi ona göre biraz artabilir fiyat. Onun dışında herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Doktorunuzdan doktoruna değişebilir fiyatlar çünkü anlaşmaları oluyor. Hastane olarak çok güzel biryer bana ço kyakın o yüzden tercih edicem doğumumdan sonra tekrar bilgi veririm yine
EceDrn Saliha16 çok memnun olurum doğumdan sonra deneyimlerinizi paylaşırsanız internette çok kötü yorum var maalesef ki insan çok tedirgin oluyor
Saliha16 EceDrn bugün bilgi almak için gittim jimere. Danışmadaki kadın çok tatlıydı her bilgiyi verdi. Normal doğumda bir gün sezeryan da iki gün kalınıyor. Doğumdan sonra bebeğin bütün tetkikleri ücretsiz yapılıyor. İşitme testinden genel tarama testine kadar. Odaya lohusa şerbeti meyve sepeti ve iki kişilik pasta veriyorlar. Ayrıca on tane doğum sonrası foto çekiyorlar. Pandemiden dolayı ziyaretçi yasak denildi sadece eşin ve bir kişi refakatçi kalabiliyormuş öğrenebildiklerim bunlar
Elfvli EceDrn benim de son 54 gün 🙈 Ben jimerde değil ama pembe mavi de doğum yapacağım. Hayirlisi bakalim 🤲❤
EceDrn Elfvli hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah 🙏🥰 benim arkadaşım ağustosta orada doğum yapmıştı çok aşırı memnun kalamadılar detay bilmiyorum ama bana önermedi kendisi malum çocuk oluncada cok vakit bulup konuşamadık haliyle inşallah sizin ki çok güzel geçer 🙏🥰