Merhaba 16 haftalık iken aşısız iken covid gecirdim.Pisikolojik olarak çok zor ama bedenen hafif atlattım diyebilcegim düzeydeydi..Aşıya birebir asla güvenen biri olmama rağmen o süreçte aşımda yok diyerek daha endiselenmistim hala gözümde aşı kötünün iyisi sadece..Bu süreçten sonra çok araştırdım ve doktorlara danıstım önceliğim antikor testi yaptırmaktı ve yaptırdım da teste göre koruyuculugum üst düzeye yakındı geçirdiğim için…Gel gelelim aşıyı ne zaman olmalıyım soruma..Sağlık ocağı covid gecirem birinin bir ay sonra bile aşı olabileceğini söyledi..Ve 2 ayrı doktordan ise şuan ol yada olma diye asla net bir cvp alamadım…Ve o yaptgim test üzerinde de yaklasik 20 gün geçti o koruyuculukta muhtemelen azaldi ki gerçektende ne kadar korur orasida muamma.Suan 27 haftalıgım ve tekrar yakalanmaktan çok korkuyorum..Ama asıdandan yanada güvenim tam olarak yok..Mecburiyetten dolayı yaptircam daha önce covid geçiren biri için aşı için ortalama doğru Zaman ne Zaman bu soru hakkında yaşayarak deneyimleyen var mı?