Herkese merhaba kızlar. Bebeğimin normal yolla gelmesini beklerken cumartesi günü apar topar doğuma alındım. Ara sıra tansiyonum 13 e yükseliyordu fakat son günlerde 16 ya çıktıgını görünce hastaneye koştuk protein çıktı gece fakat sabah kendi doktorum tahlil yaptırdığında negatifti tansiyonum düştüğü için biraz gözlem altında tutup eve yolladı. ( Ona göre her şey çok normaldi çok güzeldi bekleyecektik) kesinlikle tek doktorla kalmayın kızlar başka konularda var bahsetmiyorum. Bunu atlattık derken ben cuma akşamı biraz squat biraz activator labor videosunu yaptım. Sabaha karşı ağrılarım başladı düzenli ve sık. Fakat içimde öyle kötü bi his vardı ki bebeğim hareket etmiyodu kahvaltı falan derken biz 11 de hastaneye gitmeye karar verdik başka dokyor vardı. Nst de durumu iyi görmedim hiç bebeğe bakim der demez direk dogummhaneue yönlendirdi. Meğer gebelik zehirlenmesi olmuşum yavrum sıkıntıdaymış kurban olduğum rabbim yüzüme güldü iyi ki içimin sesini dinleyip hastaneye koşmuşum. Neyse suyumu patlatıp rengine bakacagını kakasını yapmıssa sezeryana yapmamıssa nprmal doğum yapalım dedi kabul ettim. Kakasını yapmamıstı. Suni sancı verdikleri anda benim tansiyon 18 e fırladı direk sezeryana alındım.saat 3 te yavrum kucagımdaydı çok şükür rabbime sag salim kavuştuk. Tek doktorla kalmayın hareketleri takip edin tansiyonu önemseyin. Bebeğimi kaybedebilirdim. Bana ciddi şeyler olabilidi vicdan azabı çekiyorum bebegim çok zayıf elleri ayakları yok gibi nolur bana dua edin. Daha sonra sıkı takiple hastanede kaldım. Bebegime bir ay sonra kontol amaçlı beyin emarı çektirmemi istediler bundan korkmalı mıyım? Üçüncü gün sütüm gelmiyor tavsiyelerini bekliyorum dualarınızı bekliyorum insallah cok karışık olmamıştır kafam yerinde değil çok üzülüyorum. Dua edin nolur sütümün gelmesi için kafamı toplamammiçinn..