_ipekkkkk ayselll123 ne güzel az kalmış Allah’ın izniyle 🤲✨ Benim daha Cook var Diyet listem var ona göre Gr lı yiyorum tartıda ölçüp 😔 hayırlısı artık sağlıkla gelsin bütün kuzucuklar 🤲🌺
Bilgeblt _ipekkkkk genede çok hareketsiz kalma şeker başlı başına Bi risk zaten 😋 ilk gebelıgım de çok sıkıntı olmustu ama bilinçsiz olunca çeke çeke bitirmiştim hamılelıgı :)
_ipekkkkk Bilgeblt Evet risklimiş sağlıkla gelsin bütün kuzucuklar 🤲🌸 ✨ Bakalım dikkat ediyorum ama işte 🤷♀️ şimdilik bir sıkıntı yok elhamdülillah 🤲
_ipekkkkk prensesannesiiiiii Ödem olunca ayak bilek kısımları çukur oluyormuş sanırım doktorum bileklerimi bastırdı falan öyle baktı 🤷♀️🙄
_ipekkkkk prensesannesiiiiii dikkat et canım benim nasıl geçiyor bilmiyorum 🤷♀️ Benim yok daha öyle şişlik falan daha 🤷♀️🙄
prensesannesiiiiii _ipekkkkk inşallah olmazda kuzum 2 numara büyük ayakkabıys maruz kalıyorsun🙄🙄🙄tuzu azaltım suyu çoğaltım inşallah dahada ilerlemez
_ipekkkkk prensesannesiiiiii İnşaÂllah canım benim ben zaten diyet insülin kullanıyorum amann bide tuz çıkmasın zaten az tuzlu yerimde bakalm hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin rabbim 🤲✨